Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38270
Назва: | Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів» здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Харчові технології» усіх форм навчання |
Автори: | Крупа, Ольга Миколаївна Сторож, Людмила Анатоліївна Дацишин, Катерина Євгенівна |
Бібліографічний опис: | Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни "Технологія молока і молочних продуктів" здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання / Крупа О.М., Сторож Л.А. Дацишин К.Є. ― Тернопіль: ТНТУ, 2022. ― 69 с. |
Дата публікації: | 2022 |
Дата подання: | 2022 |
Дата внесення: | 27-чер-2022 |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | ТНТУ |
Зміст: | 1. Завдання і організація проєктування 2. Тематика і обсяг курсових проєктів 3. Вимоги до оформлення розрахунково-пояснювальної записки проєкту 4. Вимоги до виконання графічної частини проєкту 5. Перелік рекомендованої літератури Додатки |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38270 |
Тип вмісту: | Methodical recommendations |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до КП_4 курс.pdf | 10,35 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора