Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38270
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крупа, Ольга Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Сторож, Людмила Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Дацишин, Катерина Євгенівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-27T17:37:08Z | - |
dc.date.available | 2022-06-27T17:37:08Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.date.submitted | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни "Технологія молока і молочних продуктів" здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання / Крупа О.М., Сторож Л.А. Дацишин К.Є. ― Тернопіль: ТНТУ, 2022. ― 69 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38270 | - |
dc.description.tableofcontents | 1. Завдання і організація проєктування 2. Тематика і обсяг курсових проєктів 3. Вимоги до оформлення розрахунково-пояснювальної записки проєкту 4. Вимоги до виконання графічної частини проєкту 5. Перелік рекомендованої літератури Додатки | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів» здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Харчові технології» усіх форм навчання | uk_UA |
dc.type | Methodical recommendations | uk_UA |
dc.coverage.placename | ТНТУ | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до КП_4 курс.pdf | 10,35 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора