Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38270
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрупа, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorСторож, Людмила Анатоліївна-
dc.contributor.authorДацишин, Катерина Євгенівна-
dc.date.accessioned2022-06-27T17:37:08Z-
dc.date.available2022-06-27T17:37:08Z-
dc.date.issued2022-
dc.date.submitted2022-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни "Технологія молока і молочних продуктів" здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання / Крупа О.М., Сторож Л.А. Дацишин К.Є. ― Тернопіль: ТНТУ, 2022. ― 69 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38270-
dc.description.tableofcontents1. Завдання і організація проєктування 2. Тематика і обсяг курсових проєктів 3. Вимоги до оформлення розрахунково-пояснювальної записки проєкту 4. Вимоги до виконання графічної частини проєкту 5. Перелік рекомендованої літератури Додаткиuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів» здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Харчові технології» усіх форм навчанняuk_UA
dc.typeMethodical recommendationsuk_UA
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки до КП_4 курс.pdf10,35 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора