Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38005

Başlık: Аналіз факторів впливу на обробку харчової сировини шнековими робочими органами
Diğer Başlıklar: Analysis of influence factors on raw materials food processing by screw working bodies
Yazarlar: Гавліч, Д.
Кучерявий, Є.
Пилипець, Оксана Михайлівна
Havlich, D.
Kucheriavyi, Ye.
Pylypets, O. M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Гавліч Д. Аналіз факторів впливу на обробку харчової сировини шнековими робочими органами / Гавліч Д., Кучерявий Є., Пилипець Оксана Михайлівна // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 70. — (Механічна інженерія).
Bibliographic description (International): Havlich D., Kucheriavyi Ye., Pylypets O. M. (2022) Analiz faktoriv vplyvu na obrobku kharchovoi syrovyny shnekovymy robochymy orhanamy [Analysis of influence factors on raw materials food processing by screw working bodies]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 70 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022
Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання"
Yayın Tarihi: 28-Nis-2022
Date of entry: 16-Haz-2022
Yayıncı: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 квітня 2022 р.
28-29 April 2022
UDC: 631.358.42
Anahtar kelimeler: робочий орган
шнек
обробка харчових продуктів
working bodies
screw
food processing
Number of pages: 1
Page range: 70
Start page: 70
End page: 70
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38005
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
References (Ukraine): 1. Барышев А.И. Расчет и проектирование транспортных средств непрерывного действия / А.И. Барышев, В.А. Будишевський и др. – Донецк : Норд-Прес, 2005. – 689 с.
References (International): 1. Baryshev A.I. Raschet i proektirovanie transportnykh sredstv nepreryvnoho deistviia, A.I. Baryshev, V.A. Budishevskii and other – Donetsk : Nord-Pres, 2005, 689 p.
Content type: Conference Abstract
Koleksiyonlarda Görünür:V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.