Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38005

Назва: Аналіз факторів впливу на обробку харчової сировини шнековими робочими органами
Інші назви: Analysis of influence factors on raw materials food processing by screw working bodies
Автори: Гавліч, Д.
Кучерявий, Є.
Пилипець, Оксана Михайлівна
Havlich, D.
Kucheriavyi, Ye.
Pylypets, O. M.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Бібліографічний опис: Гавліч Д. Аналіз факторів впливу на обробку харчової сировини шнековими робочими органами / Гавліч Д., Кучерявий Є., Пилипець Оксана Михайлівна // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 70. — (Механічна інженерія).
Bibliographic description: Havlich D., Kucheriavyi Ye., Pylypets O. M. (2022) Analiz faktoriv vplyvu na obrobku kharchovoi syrovyny shnekovymy robochymy orhanamy [Analysis of influence factors on raw materials food processing by screw working bodies]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 70 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022
Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання"
Дата публікації: 28-кві-2022
Дата внесення: 16-чер-2022
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 квітня 2022 р.
28-29 April 2022
УДК: 631.358.42
Теми: робочий орган
шнек
обробка харчових продуктів
working bodies
screw
food processing
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 70
Початкова сторінка: 70
Кінцева сторінка: 70
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38005
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
Перелік літератури: 1. Барышев А.И. Расчет и проектирование транспортных средств непрерывного действия / А.И. Барышев, В.А. Будишевський и др. – Донецк : Норд-Прес, 2005. – 689 с.
References: 1. Baryshev A.I. Raschet i proektirovanie transportnykh sredstv nepreryvnoho deistviia, A.I. Baryshev, V.A. Budishevskii and other – Donetsk : Nord-Pres, 2005, 689 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.