Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38005

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГавліч, Д.
dc.contributor.authorКучерявий, Є.
dc.contributor.authorПилипець, Оксана Михайлівна
dc.contributor.authorHavlich, D.
dc.contributor.authorKucheriavyi, Ye.
dc.contributor.authorPylypets, O. M.
dc.coverage.temporal28-29 квітня 2022 р.
dc.coverage.temporal28-29 April 2022
dc.date.accessioned2022-06-16T11:50:44Z-
dc.date.available2022-06-16T11:50:44Z-
dc.date.created2022-04-28
dc.date.issued2022-04-28
dc.identifier.citationГавліч Д. Аналіз факторів впливу на обробку харчової сировини шнековими робочими органами / Гавліч Д., Кучерявий Є., Пилипець Оксана Михайлівна // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 70. — (Механічна інженерія).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38005-
dc.format.extent70
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022
dc.subjectробочий орган
dc.subjectшнек
dc.subjectобробка харчових продуктів
dc.subjectworking bodies
dc.subjectscrew
dc.subjectfood processing
dc.titleАналіз факторів впливу на обробку харчової сировини шнековими робочими органами
dc.title.alternativeAnalysis of influence factors on raw materials food processing by screw working bodies
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc631.358.42
dc.relation.references1. Барышев А.И. Расчет и проектирование транспортных средств непрерывного действия / А.И. Барышев, В.А. Будишевський и др. – Донецк : Норд-Прес, 2005. – 689 с.
dc.relation.referencesen1. Baryshev A.I. Raschet i proektirovanie transportnykh sredstv nepreryvnoho deistviia, A.I. Baryshev, V.A. Budishevskii and other – Donetsk : Nord-Pres, 2005, 689 p.
dc.identifier.citationenHavlich D., Kucheriavyi Ye., Pylypets O. M. (2022) Analiz faktoriv vplyvu na obrobku kharchovoi syrovyny shnekovymy robochymy orhanamy [Analysis of influence factors on raw materials food processing by screw working bodies]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 70 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Puluj National Technical University
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання"
dc.citation.spage70
dc.citation.epage70
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Розташовується у зібраннях:V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.