Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38005
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гавліч, Д. | |
dc.contributor.author | Кучерявий, Є. | |
dc.contributor.author | Пилипець, Оксана Михайлівна | |
dc.contributor.author | Havlich, D. | |
dc.contributor.author | Kucheriavyi, Ye. | |
dc.contributor.author | Pylypets, O. M. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 квітня 2022 р. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 April 2022 | |
dc.date.accessioned | 2022-06-16T11:50:44Z | - |
dc.date.available | 2022-06-16T11:50:44Z | - |
dc.date.created | 2022-04-28 | |
dc.date.issued | 2022-04-28 | |
dc.identifier.citation | Гавліч Д. Аналіз факторів впливу на обробку харчової сировини шнековими робочими органами / Гавліч Д., Кучерявий Є., Пилипець Оксана Михайлівна // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 70. — (Механічна інженерія). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38005 | - |
dc.format.extent | 70 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 | |
dc.subject | робочий орган | |
dc.subject | шнек | |
dc.subject | обробка харчових продуктів | |
dc.subject | working bodies | |
dc.subject | screw | |
dc.subject | food processing | |
dc.title | Аналіз факторів впливу на обробку харчової сировини шнековими робочими органами | |
dc.title.alternative | Analysis of influence factors on raw materials food processing by screw working bodies | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 631.358.42 | |
dc.relation.references | 1. Барышев А.И. Расчет и проектирование транспортных средств непрерывного действия / А.И. Барышев, В.А. Будишевський и др. – Донецк : Норд-Прес, 2005. – 689 с. | |
dc.relation.referencesen | 1. Baryshev A.I. Raschet i proektirovanie transportnykh sredstv nepreryvnoho deistviia, A.I. Baryshev, V.A. Budishevskii and other – Donetsk : Nord-Pres, 2005, 689 p. | |
dc.identifier.citationen | Havlich D., Kucheriavyi Ye., Pylypets O. M. (2022) Analiz faktoriv vplyvu na obrobku kharchovoi syrovyny shnekovymy robochymy orhanamy [Analysis of influence factors on raw materials food processing by screw working bodies]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 70 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" | |
dc.citation.spage | 70 | |
dc.citation.epage | 70 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
Розташовується у зібраннях: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
V_MSNTK_2022_Havlich_D-Analysis_of_influence_factors_70.pdf | 404,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
V_MSNTK_2022_Havlich_D-Analysis_of_influence_factors_70.djvu | 31,11 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
V_MSNTK_2022_Havlich_D-Analysis_of_influence_factors_70__COVER.png | 999,1 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.