Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38005
Tytuł: | Аналіз факторів впливу на обробку харчової сировини шнековими робочими органами |
Inne tytuły: | Analysis of influence factors on raw materials food processing by screw working bodies |
Authors: | Гавліч, Д. Кучерявий, Є. Пилипець, Оксана Михайлівна Havlich, D. Kucheriavyi, Ye. Pylypets, O. M. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Cytat: | Гавліч Д. Аналіз факторів впливу на обробку харчової сировини шнековими робочими органами / Гавліч Д., Кучерявий Є., Пилипець Оксана Михайлівна // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 70. — (Механічна інженерія). |
Bibliographic description: | Havlich D., Kucheriavyi Ye., Pylypets O. M. (2022) Analiz faktoriv vplyvu na obrobku kharchovoi syrovyny shnekovymy robochymy orhanamy [Analysis of influence factors on raw materials food processing by screw working bodies]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 70 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" |
Data wydania: | 28-kwi-2022 |
Date of entry: | 16-cze-2022 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 28-29 квітня 2022 р. 28-29 April 2022 |
UDC: | 631.358.42 |
Słowa kluczowe: | робочий орган шнек обробка харчових продуктів working bodies screw food processing |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 70 |
Główna strona: | 70 |
Strona końcowa: | 70 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38005 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Барышев А.И. Расчет и проектирование транспортных средств непрерывного действия / А.И. Барышев, В.А. Будишевський и др. – Донецк : Норд-Прес, 2005. – 689 с. |
References: | 1. Baryshev A.I. Raschet i proektirovanie transportnykh sredstv nepreryvnoho deistviia, A.I. Baryshev, V.A. Budishevskii and other – Donetsk : Nord-Pres, 2005, 689 p. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
V_MSNTK_2022_Havlich_D-Analysis_of_influence_factors_70.pdf | 404,08 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
V_MSNTK_2022_Havlich_D-Analysis_of_influence_factors_70.djvu | 31,11 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
V_MSNTK_2022_Havlich_D-Analysis_of_influence_factors_70__COVER.png | 999,1 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi