Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37977

ชื่อเรื่อง: Сучасне хлібопечення, інновації при виробництві хліба
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Modern bakery, innovations in bread production
ผู้แต่ง: Кривокульська, А.
Чубик, В.
Лялик, А. Т.
Kryvokulska, A.
Chubyk, V.
Lialyk, A.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Кривокульська А. Сучасне хлібопечення, інновації при виробництві хліба / Кривокульська А., Чубик В., Лялик А. Т. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 27. — (Виробництво та технології).
Bibliographic description (International): Kryvokulska A., Chubyk V., Lialyk A. (2022) Suchasne khlibopechennia, innovatsii pry vyrobnytstvi khliba [Modern bakery, innovations in bread production]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 27 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022
Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання"
วันที่เผยแพร่: 28-เมษ-2022
Date of entry: 16-มิถ-2022
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 квітня 2022 р.
28-29 April 2022
UDC: 664. 681.2
คำสำคัญ: інновації
хліб
хлібобулочні вироби
innovations
bread
bakery products
Number of pages: 1
Page range: 27
Start page: 27
End page: 27
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37977
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
V_MSNTK_2022_Kryvokulska_A-Modern_bakery_innovations_27.pdf324,76 kBAdobe PDFดู/เปิด
V_MSNTK_2022_Kryvokulska_A-Modern_bakery_innovations_27.djvu19,66 kBDjVuดู/เปิด
V_MSNTK_2022_Kryvokulska_A-Modern_bakery_innovations_27__COVER.png397,38 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น