Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37977
Titre: | Сучасне хлібопечення, інновації при виробництві хліба |
Autre(s) titre(s): | Modern bakery, innovations in bread production |
Auteur(s): | Кривокульська, А. Чубик, В. Лялик, А. Т. Kryvokulska, A. Chubyk, V. Lialyk, A. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Кривокульська А. Сучасне хлібопечення, інновації при виробництві хліба / Кривокульська А., Чубик В., Лялик А. Т. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 27. — (Виробництво та технології). |
Bibliographic description (International): | Kryvokulska A., Chubyk V., Lialyk A. (2022) Suchasne khlibopechennia, innovatsii pry vyrobnytstvi khliba [Modern bakery, innovations in bread production]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 27 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" |
Date de publication: | 28-avr-2022 |
Date of entry: | 16-jui-2022 |
Editeur: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 квітня 2022 р. 28-29 April 2022 |
UDC: | 664. 681.2 |
Mots-clés: | інновації хліб хлібобулочні вироби innovations bread bakery products |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 27 |
Start page: | 27 |
End page: | 27 |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37977 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
Content type: | Conference Abstract |
Collection(s) : | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
V_MSNTK_2022_Kryvokulska_A-Modern_bakery_innovations_27.pdf | 324,76 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
V_MSNTK_2022_Kryvokulska_A-Modern_bakery_innovations_27.djvu | 19,66 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
V_MSNTK_2022_Kryvokulska_A-Modern_bakery_innovations_27__COVER.png | 397,38 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.