Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37977
Tytuł: | Сучасне хлібопечення, інновації при виробництві хліба |
Inne tytuły: | Modern bakery, innovations in bread production |
Authors: | Кривокульська, А. Чубик, В. Лялик, А. Т. Kryvokulska, A. Chubyk, V. Lialyk, A. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Cytat: | Кривокульська А. Сучасне хлібопечення, інновації при виробництві хліба / Кривокульська А., Чубик В., Лялик А. Т. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 27. — (Виробництво та технології). |
Bibliographic description: | Kryvokulska A., Chubyk V., Lialyk A. (2022) Suchasne khlibopechennia, innovatsii pry vyrobnytstvi khliba [Modern bakery, innovations in bread production]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 27 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" |
Data wydania: | 28-kwi-2022 |
Date of entry: | 16-cze-2022 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 28-29 квітня 2022 р. 28-29 April 2022 |
UDC: | 664. 681.2 |
Słowa kluczowe: | інновації хліб хлібобулочні вироби innovations bread bakery products |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 27 |
Główna strona: | 27 |
Strona końcowa: | 27 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37977 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
V_MSNTK_2022_Kryvokulska_A-Modern_bakery_innovations_27.pdf | 324,76 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
V_MSNTK_2022_Kryvokulska_A-Modern_bakery_innovations_27.djvu | 19,66 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
V_MSNTK_2022_Kryvokulska_A-Modern_bakery_innovations_27__COVER.png | 397,38 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi