Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37977
Назва: | Сучасне хлібопечення, інновації при виробництві хліба |
Інші назви: | Modern bakery, innovations in bread production |
Автори: | Кривокульська, А. Чубик, В. Лялик, А. Т. Kryvokulska, A. Chubyk, V. Lialyk, A. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Кривокульська А. Сучасне хлібопечення, інновації при виробництві хліба / Кривокульська А., Чубик В., Лялик А. Т. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 27. — (Виробництво та технології). |
Bibliographic description: | Kryvokulska A., Chubyk V., Lialyk A. (2022) Suchasne khlibopechennia, innovatsii pry vyrobnytstvi khliba [Modern bakery, innovations in bread production]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 27 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" |
Дата публікації: | 28-кві-2022 |
Дата внесення: | 16-чер-2022 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 квітня 2022 р. 28-29 April 2022 |
УДК: | 664. 681.2 |
Теми: | інновації хліб хлібобулочні вироби innovations bread bakery products |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 27 |
Початкова сторінка: | 27 |
Кінцева сторінка: | 27 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37977 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
V_MSNTK_2022_Kryvokulska_A-Modern_bakery_innovations_27.pdf | 324,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
V_MSNTK_2022_Kryvokulska_A-Modern_bakery_innovations_27.djvu | 19,66 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
V_MSNTK_2022_Kryvokulska_A-Modern_bakery_innovations_27__COVER.png | 397,38 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.