กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37974

ชื่อเรื่อง: Харчова цінність та якість хліба
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Nutritional value and quality of bread
ผู้แต่ง: Гарасимів, М.
Сельський, Володимир Романович
Harasumiv, M.
Selsky, V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Гарасимів М. Харчова цінність та якість хліба / Гарасимів М., Сельський Володимир Романович // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 23. — (Виробництво та технології).
Bibliographic description (International): Harasumiv M., Selsky V. (2022) Kharchova tsinnist ta yakist khliba [Nutritional value and quality of bread]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 23 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022
Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання"
วันที่เผยแพร่: 28-เมษ-2022
Date of entry: 16-มิถ-2022
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 квітня 2022 р.
28-29 April 2022
UDC: 664.658
Number of pages: 1
Page range: 23
Start page: 23
End page: 23
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37974
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
V_MSNTK_2022_Harasumiv_M-Nutritional_value_and_quality_23.pdf376,23 kBAdobe PDFดู/เปิด
V_MSNTK_2022_Harasumiv_M-Nutritional_value_and_quality_23.djvu19,28 kBDjVuดู/เปิด
V_MSNTK_2022_Harasumiv_M-Nutritional_value_and_quality_23__COVER.png421,71 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น