กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37974
ชื่อเรื่อง: | Харчова цінність та якість хліба |
ชื่อเรื่องอื่นๆ: | Nutritional value and quality of bread |
ผู้แต่ง: | Гарасимів, М. Сельський, Володимир Романович Harasumiv, M. Selsky, V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Гарасимів М. Харчова цінність та якість хліба / Гарасимів М., Сельський Володимир Романович // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 23. — (Виробництво та технології). |
Bibliographic description (International): | Harasumiv M., Selsky V. (2022) Kharchova tsinnist ta yakist khliba [Nutritional value and quality of bread]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 23 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" |
วันที่เผยแพร่: | 28-เมษ-2022 |
Date of entry: | 16-มิถ-2022 |
สำนักพิมพ์: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 квітня 2022 р. 28-29 April 2022 |
UDC: | 664.658 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 23 |
Start page: | 23 |
End page: | 23 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37974 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
Content type: | Conference Abstract |
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
---|---|---|---|---|
V_MSNTK_2022_Harasumiv_M-Nutritional_value_and_quality_23.pdf | 376,23 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด | |
V_MSNTK_2022_Harasumiv_M-Nutritional_value_and_quality_23.djvu | 19,28 kB | DjVu | ดู/เปิด | |
V_MSNTK_2022_Harasumiv_M-Nutritional_value_and_quality_23__COVER.png | 421,71 kB | image/png | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น