Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37974

Tytuł: Харчова цінність та якість хліба
Inne tytuły: Nutritional value and quality of bread
Authors: Гарасимів, М.
Сельський, Володимир Романович
Harasumiv, M.
Selsky, V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Гарасимів М. Харчова цінність та якість хліба / Гарасимів М., Сельський Володимир Романович // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 23. — (Виробництво та технології).
Bibliographic description (International): Harasumiv M., Selsky V. (2022) Kharchova tsinnist ta yakist khliba [Nutritional value and quality of bread]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 23 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022
Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання"
Data wydania: 28-kwi-2022
Date of entry: 16-cze-2022
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 28-29 квітня 2022 р.
28-29 April 2022
UDC: 664.658
Strony: 1
Zakres stron: 23
Główna strona: 23
Strona końcowa: 23
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37974
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi