Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37974
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гарасимів, М. | |
dc.contributor.author | Сельський, Володимир Романович | |
dc.contributor.author | Harasumiv, M. | |
dc.contributor.author | Selsky, V. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 квітня 2022 р. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 April 2022 | |
dc.date.accessioned | 2022-06-16T11:50:39Z | - |
dc.date.available | 2022-06-16T11:50:39Z | - |
dc.date.created | 2022-04-28 | |
dc.date.issued | 2022-04-28 | |
dc.identifier.citation | Гарасимів М. Харчова цінність та якість хліба / Гарасимів М., Сельський Володимир Романович // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 23. — (Виробництво та технології). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37974 | - |
dc.format.extent | 23 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 | |
dc.title | Харчова цінність та якість хліба | |
dc.title.alternative | Nutritional value and quality of bread | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.658 | |
dc.identifier.citationen | Harasumiv M., Selsky V. (2022) Kharchova tsinnist ta yakist khliba [Nutritional value and quality of bread]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 23 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" | |
dc.citation.spage | 23 | |
dc.citation.epage | 23 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
Ebben a gyűjteményben: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
V_MSNTK_2022_Harasumiv_M-Nutritional_value_and_quality_23.pdf | 376,23 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
V_MSNTK_2022_Harasumiv_M-Nutritional_value_and_quality_23.djvu | 19,28 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
V_MSNTK_2022_Harasumiv_M-Nutritional_value_and_quality_23__COVER.png | 421,71 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!