Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37974
| Título : | Харчова цінність та якість хліба |
| Otros títulos : | Nutritional value and quality of bread |
| Autor : | Гарасимів, М. Сельський, Володимир Романович Harasumiv, M. Selsky, V. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
| Bibliographic description (Ukraine): | Гарасимів М. Харчова цінність та якість хліба / Гарасимів М., Сельський Володимир Романович // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 23. — (Виробництво та технології). |
| Bibliographic description (International): | Harasumiv M., Selsky V. (2022) Kharchova tsinnist ta yakist khliba [Nutritional value and quality of bread]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 23 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" |
| Fecha de publicación : | 28-abr-2022 |
| Date of entry: | 16-jun-2022 |
| Editorial : | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 28-29 квітня 2022 р. 28-29 April 2022 |
| UDC: | 664.658 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 23 |
| Start page: | 23 |
| End page: | 23 |
| URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37974 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Aparece en las colecciones: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) |
Ficheros en este ítem:
| Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| V_MSNTK_2022_Harasumiv_M-Nutritional_value_and_quality_23.pdf | 376,23 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
| V_MSNTK_2022_Harasumiv_M-Nutritional_value_and_quality_23.djvu | 19,28 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
| V_MSNTK_2022_Harasumiv_M-Nutritional_value_and_quality_23__COVER.png | 421,71 kB | image/png | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.