Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36969
Tytuł: Модернізація ректифікаційної установки безперервної дії з дослідженням теплообмінного процесу в дефлегматорі
Inne tytuły: Rectification unit of continuous operation modernization and the study of heat exchange in a dephlegmator.
Authors: Пітух, Віктор Олегович
Pitukh, Victor
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Пітух В. О. Модернізація ректифікаційної установки безперервної дії з дослідженням теплообмінного процесу в дефлегматорі : кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / В. О. Пітух — Тернопіль: ТНТУ, 2021. — 79 с.
Data wydania: lis-2021
Data archiwizacji: gru-2021
Date of entry: 29-gru-2021
Wydawca: ТНТУ
Kraj (kod): UA
Place edycja: ТНТУ
Promotor: Кравець, Олег Ігорович
Członkowie Komitetu: Кухтин, Микола Дмитрович
UDC: 637
Słowa kluczowe: 133
галузеве машинобудування
ректифікація
теплообмін
флегма
дистилят
пара
дефлегматор
rectification
heat transfer
phlegm
distillate
steam
dephlegmator
Zakres stron: 79
Abstract: Дипломна робота присвячена підвищенню ефективності роботи ректифікаційної установки. Досліджено процес теплообміну в дефлегматорі повної конденсації ректифікаційної колони. Запропоновано заходи із модернізації дефлегматора. Встановлено, що модернізація дефлегматора дозволить підвищити якість флегми на виході із дефлегматора.
Opis: Захист відбудеться _22_ грудня 2021р. о 9.00 годині на засіданні екзаменаційної комісії No18 у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя за адресою: 46001, м. Тернопіль, вул. Гоголя, 6, навчальний корпус No6, ауд. 15
Content: Вступ 1. Аналіз об’єкту дослідження 1.1. Загальні відомості 1.2. Теоретичні основи перегонки 1.3. Апарати для проведення перегонки 1.4. Огляд обладнання для ректифікації 1.5. Аналіз процесів які відбуваються на контактних пристроях. 1.6. Можливі порушення в роботі колони. 1.7. Огляд основних видів ректифікаційних установок. 1.8. Мета та задачі роботи. 2. Методи та методика дослідження. 2.1. Методика визначення необхідної кількості тарілок ректифікаційної колони та параметрів її роботи. 2.2. Методика математичного моделювання процесу розділення на ректифікаційній колоні. 2.3. Вибір об’єкту та предмету досліджень. 2.4. Стандартизовані методи дослідження. 3. Дослідження теплообміну в дефлегматорі та його модернізація. 3.2. Теоретичні дослідження теплообміну в дефлегматорі часткової конденсації. 3.3. Модернізація дефлегматора. 3.4. Моделювання процесів, що протікають на контактних пристроях. 3.5. Висновки до розділу. 4. Розрахунок ректифікаційної колони. 4.1. Матеріальний баланс ректифікаційної колони. 4.2. Висновки до розділу. 5. Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях. Загальні висновки
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36969
Właściciel praw autorskich: © Пітух Віктор Олегович, 2020
Wykaz piśmiennictwa: Шейкус А. Р. Математичне моделювання динамічних режимів процесу ректифікації при застосуванні рухливих керуючих впливів / А. Р. Шейкус / Автоматизація технологічних і бізнес-процесів. – 2019. - № 11, Том 4. – С. 55-68
Ермолаева В.А. Математическое моделирование ректификации многокомпонентной смеси / В.А. Ермолаева, Д.М. Николаева, Н.Г. Столетовых // Международный журнал гуманитарных и естественных наук. – 2019. – 2-2. – С. 35-39.
Kukhtyn M. Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with Tibetan Kefir Starter / M. Kukhtyn, O. Vichko, O. Kravets, O Shved, V. Novikov // Archivos Latinoamericanos de Nutricion. – 2018. – № 4(68). – P.336-343
Орлюк Ю.Т. Реологічні особливості виробництва сиру / Ю.Т. Орлюк, М.М. Шинкарик, О.І. Кравець, М.Р. Коневич / Збірник наукових праць «Продовольчі ресурси» – 2018р. – № 10. – С. 226-231
Shynkaryk M., Kravets O., Venhrynovych S. (2021) Features of pressing the juice from viburnum berries. Scientific Journal of TNTU (Tern.), vol 101, no 1, pp. 945–101.
Shynkaryk M., Kravets O., Venhrynovych S. (2021) Features of pressing the juice from viburnum berries. Scientific Journal of TNTU (Tern.), vol 101, no 1, pp. 945–101.
Шинкарик М.М. Аналіз гранулометричного складу білкової дисперсної фази / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2011. – Т. 2,№ 40. – С. 266-269
Typ zawartości: Master Thesis
Występuje w kolekcjach:133 — галузеве машинобудування

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Pitukh_V.O._MOm-61.pdf2,35 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie
Avtorska_Pituch.pdf246,53 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Strumenti di amministrazione