このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36969
タイトル: | Модернізація ректифікаційної установки безперервної дії з дослідженням теплообмінного процесу в дефлегматорі |
その他のタイトル: | Rectification unit of continuous operation modernization and the study of heat exchange in a dephlegmator. |
著者: | Пітух, Віктор Олегович Pitukh, Victor |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Пітух В. О. Модернізація ректифікаційної установки безперервної дії з дослідженням теплообмінного процесу в дефлегматорі : кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / В. О. Пітух — Тернопіль: ТНТУ, 2021. — 79 с. |
発行日: | 11月-2021 |
Submitted date: | 12月-2021 |
Date of entry: | 29-12月-2021 |
出版者: | ТНТУ |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | ТНТУ |
Supervisor: | Кравець, Олег Ігорович |
Committee members: | Кухтин, Микола Дмитрович |
UDC: | 637 |
キーワード: | 133 галузеве машинобудування ректифікація теплообмін флегма дистилят пара дефлегматор rectification heat transfer phlegm distillate steam dephlegmator |
Page range: | 79 |
抄録: | Дипломна робота присвячена підвищенню ефективності роботи ректифікаційної установки. Досліджено процес теплообміну в дефлегматорі повної конденсації ректифікаційної колони. Запропоновано заходи із модернізації дефлегматора. Встановлено, що модернізація дефлегматора дозволить підвищити якість флегми на виході із дефлегматора. |
記述: | Захист відбудеться _22_ грудня 2021р. о 9.00 годині на засіданні екзаменаційної комісії No18 у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя за адресою: 46001, м. Тернопіль, вул. Гоголя, 6, навчальний корпус No6, ауд. 15 |
Content: | Вступ 1. Аналіз об’єкту дослідження 1.1. Загальні відомості 1.2. Теоретичні основи перегонки 1.3. Апарати для проведення перегонки 1.4. Огляд обладнання для ректифікації 1.5. Аналіз процесів які відбуваються на контактних пристроях. 1.6. Можливі порушення в роботі колони. 1.7. Огляд основних видів ректифікаційних установок. 1.8. Мета та задачі роботи. 2. Методи та методика дослідження. 2.1. Методика визначення необхідної кількості тарілок ректифікаційної колони та параметрів її роботи. 2.2. Методика математичного моделювання процесу розділення на ректифікаційній колоні. 2.3. Вибір об’єкту та предмету досліджень. 2.4. Стандартизовані методи дослідження. 3. Дослідження теплообміну в дефлегматорі та його модернізація. 3.2. Теоретичні дослідження теплообміну в дефлегматорі часткової конденсації. 3.3. Модернізація дефлегматора. 3.4. Моделювання процесів, що протікають на контактних пристроях. 3.5. Висновки до розділу. 4. Розрахунок ректифікаційної колони. 4.1. Матеріальний баланс ректифікаційної колони. 4.2. Висновки до розділу. 5. Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях. Загальні висновки |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36969 |
Copyright owner: | © Пітух Віктор Олегович, 2020 |
References (Ukraine): | Шейкус А. Р. Математичне моделювання динамічних режимів процесу ректифікації при застосуванні рухливих керуючих впливів / А. Р. Шейкус / Автоматизація технологічних і бізнес-процесів. – 2019. - № 11, Том 4. – С. 55-68 Ермолаева В.А. Математическое моделирование ректификации многокомпонентной смеси / В.А. Ермолаева, Д.М. Николаева, Н.Г. Столетовых // Международный журнал гуманитарных и естественных наук. – 2019. – 2-2. – С. 35-39. Kukhtyn M. Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with Tibetan Kefir Starter / M. Kukhtyn, O. Vichko, O. Kravets, O Shved, V. Novikov // Archivos Latinoamericanos de Nutricion. – 2018. – № 4(68). – P.336-343 Орлюк Ю.Т. Реологічні особливості виробництва сиру / Ю.Т. Орлюк, М.М. Шинкарик, О.І. Кравець, М.Р. Коневич / Збірник наукових праць «Продовольчі ресурси» – 2018р. – № 10. – С. 226-231 Shynkaryk M., Kravets O., Venhrynovych S. (2021) Features of pressing the juice from viburnum berries. Scientific Journal of TNTU (Tern.), vol 101, no 1, pp. 945–101. Shynkaryk M., Kravets O., Venhrynovych S. (2021) Features of pressing the juice from viburnum berries. Scientific Journal of TNTU (Tern.), vol 101, no 1, pp. 945–101. Шинкарик М.М. Аналіз гранулометричного складу білкової дисперсної фази / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2011. – Т. 2,№ 40. – С. 266-269 |
Content type: | Master Thesis |
出現コレクション: | 133 — галузеве машинобудування |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
Pitukh_V.O._MOm-61.pdf | 2,35 MB | Adobe PDF | 見る/開く | |
Avtorska_Pituch.pdf | 246,53 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール