Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36969
Назва: Модернізація ректифікаційної установки безперервної дії з дослідженням теплообмінного процесу в дефлегматорі
Інші назви: Rectification unit of continuous operation modernization and the study of heat exchange in a dephlegmator.
Автори: Пітух, Віктор Олегович
Pitukh, Victor
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Пітух В. О. Модернізація ректифікаційної установки безперервної дії з дослідженням теплообмінного процесу в дефлегматорі : кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / В. О. Пітух — Тернопіль: ТНТУ, 2021. — 79 с.
Дата публікації: лис-2021
Дата подання: гру-2021
Дата внесення: 29-гру-2021
Видавництво: ТНТУ
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ
Науковий керівник: Кравець, Олег Ігорович
Члени комітету: Кухтин, Микола Дмитрович
УДК: 637
Теми: 133
галузеве машинобудування
ректифікація
теплообмін
флегма
дистилят
пара
дефлегматор
rectification
heat transfer
phlegm
distillate
steam
dephlegmator
Діапазон сторінок: 79
Короткий огляд (реферат): Дипломна робота присвячена підвищенню ефективності роботи ректифікаційної установки. Досліджено процес теплообміну в дефлегматорі повної конденсації ректифікаційної колони. Запропоновано заходи із модернізації дефлегматора. Встановлено, що модернізація дефлегматора дозволить підвищити якість флегми на виході із дефлегматора.
Опис: Захист відбудеться _22_ грудня 2021р. о 9.00 годині на засіданні екзаменаційної комісії No18 у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя за адресою: 46001, м. Тернопіль, вул. Гоголя, 6, навчальний корпус No6, ауд. 15
Зміст: Вступ 1. Аналіз об’єкту дослідження 1.1. Загальні відомості 1.2. Теоретичні основи перегонки 1.3. Апарати для проведення перегонки 1.4. Огляд обладнання для ректифікації 1.5. Аналіз процесів які відбуваються на контактних пристроях. 1.6. Можливі порушення в роботі колони. 1.7. Огляд основних видів ректифікаційних установок. 1.8. Мета та задачі роботи. 2. Методи та методика дослідження. 2.1. Методика визначення необхідної кількості тарілок ректифікаційної колони та параметрів її роботи. 2.2. Методика математичного моделювання процесу розділення на ректифікаційній колоні. 2.3. Вибір об’єкту та предмету досліджень. 2.4. Стандартизовані методи дослідження. 3. Дослідження теплообміну в дефлегматорі та його модернізація. 3.2. Теоретичні дослідження теплообміну в дефлегматорі часткової конденсації. 3.3. Модернізація дефлегматора. 3.4. Моделювання процесів, що протікають на контактних пристроях. 3.5. Висновки до розділу. 4. Розрахунок ректифікаційної колони. 4.1. Матеріальний баланс ректифікаційної колони. 4.2. Висновки до розділу. 5. Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях. Загальні висновки
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36969
Власник авторського права: © Пітух Віктор Олегович, 2020
Перелік літератури: Шейкус А. Р. Математичне моделювання динамічних режимів процесу ректифікації при застосуванні рухливих керуючих впливів / А. Р. Шейкус / Автоматизація технологічних і бізнес-процесів. – 2019. - № 11, Том 4. – С. 55-68
Ермолаева В.А. Математическое моделирование ректификации многокомпонентной смеси / В.А. Ермолаева, Д.М. Николаева, Н.Г. Столетовых // Международный журнал гуманитарных и естественных наук. – 2019. – 2-2. – С. 35-39.
Kukhtyn M. Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with Tibetan Kefir Starter / M. Kukhtyn, O. Vichko, O. Kravets, O Shved, V. Novikov // Archivos Latinoamericanos de Nutricion. – 2018. – № 4(68). – P.336-343
Орлюк Ю.Т. Реологічні особливості виробництва сиру / Ю.Т. Орлюк, М.М. Шинкарик, О.І. Кравець, М.Р. Коневич / Збірник наукових праць «Продовольчі ресурси» – 2018р. – № 10. – С. 226-231
Shynkaryk M., Kravets O., Venhrynovych S. (2021) Features of pressing the juice from viburnum berries. Scientific Journal of TNTU (Tern.), vol 101, no 1, pp. 945–101.
Shynkaryk M., Kravets O., Venhrynovych S. (2021) Features of pressing the juice from viburnum berries. Scientific Journal of TNTU (Tern.), vol 101, no 1, pp. 945–101.
Шинкарик М.М. Аналіз гранулометричного складу білкової дисперсної фази / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2011. – Т. 2,№ 40. – С. 266-269
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pitukh_V.O._MOm-61.pdf2,35 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Avtorska_Pituch.pdf246,53 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора