Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36577

Tytuł: Вплив йоду і селену в технологічному процесі приготування хліба на окремі показники
Inne tytuły: Influence of iodine and selenium in the technological process of bread making on certain indicators
Authors: Байда, Н. І.
Покотило, Олег Степанович
Bayda, N.
Pokotylo, O.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Cytat: Байда Н. І. Вплив йоду і селену в технологічному процесі приготування хліба на окремі показники / Н. І. Байда, Олег Степанович Покотило // Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 24-25 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — Том Ⅱ. — С. 49. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Bayda N., Pokotylo O. (2021) Vplyv yodu i selenu v tekhnolohichnomu protsesi pryhotuvannia khliba na okremi pokaznyky [Influence of iodine and selenium in the technological process of bread making on certain indicators]. Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 24-25 November 2021), vol. Ⅱ, pp. 49 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2021
Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (2), 2021
Konferencja/wydarzenie: Ⅹ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Tom: 
Data wydania: 24-lis-2021
Date of entry: 21-gru-2021
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 24-25 листопада 2021 року
24-25 November 2021
UDC: 637.138
Strony: 1
Zakres stron: 49
Główna strona: 49
Strona końcowa: 49
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36577
ISBN: 978-617-7875-26-9
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Wykaz piśmiennictwa: 1. Н. Г. Копчак, О. С. Покотило, М. Д. Кухтин, М. І. Коваль. Вплив йоду на показники ліпідного профілю крові щурів різного віку при експериментальному ожирінні // Медична та клінічна хімія. – 2017. – Т. 19. - №4. – С. 123-128.
2. Kopchak, N. H., Pokotylo, O. S., Kukhtyn, M. D., Yaroshenko, T. Ya., Kulitska, M. I., & Bandas, I. A. Age and sex characteristics of thyroxine and triiodothyronine content in the blood of white rats with experimental alimentary obesity under the influence of iodine // Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences. - 2018- 9(5). – Р. 2392–2397.
3. М. П. Головко та ін. Удосконалення виробництва та дослідження якості хлібобулочних виробів, збагачених на йод // Технологічний аудит та резерви виробництва. – 2015. – Т.3, № 3 (23). – С. 26–29.
References: 1. N. H. Kopchak, O. S. Pokotylo, M. D. Kukhtyn, M. I. Koval. Vplyv yodu na pokaznyky lipidnoho profiliu krovi shchuriv riznoho viku pry eksperymentalnomu ozhyrinni, Medychna ta klinichna khimiia, 2017, V. 19, No 4, P. 123-128.
2. Kopchak, N. H., Pokotylo, O. S., Kukhtyn, M. D., Yaroshenko, T. Ya., Kulitska, M. I., & Bandas, I. A. Age and sex characteristics of thyroxine and triiodothyronine content in the blood of white rats with experimental alimentary obesity under the influence of iodine, Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 2018- 9(5), R. 2392–2397.
3. M. P. Holovko and other Udoskonalennia vyrobnytstva ta doslidzhennia yakosti khlibobulochnykh vyrobiv, zbahachenykh na yod, Tekhnolohichnyi audyt ta rezervy vyrobnytstva, 2015, V.3, No 3 (23), P. 26–29.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:X Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2021)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi