Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36577
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Байда, Н. І. | |
dc.contributor.author | Покотило, Олег Степанович | |
dc.contributor.author | Bayda, N. | |
dc.contributor.author | Pokotylo, O. | |
dc.coverage.temporal | 24-25 листопада 2021 року | |
dc.coverage.temporal | 24-25 November 2021 | |
dc.date.accessioned | 2021-12-21T08:51:20Z | - |
dc.date.available | 2021-12-21T08:51:20Z | - |
dc.date.created | 2021-11-24 | |
dc.date.issued | 2021-11-24 | |
dc.identifier.citation | Байда Н. І. Вплив йоду і селену в технологічному процесі приготування хліба на окремі показники / Н. І. Байда, Олег Степанович Покотило // Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 24-25 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — Том Ⅱ. — С. 49. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-26-9 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36577 | - |
dc.format.extent | 49 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2021 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (2), 2021 | |
dc.title | Вплив йоду і селену в технологічному процесі приготування хліба на окремі показники | |
dc.title.alternative | Influence of iodine and selenium in the technological process of bread making on certain indicators | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 637.138 | |
dc.relation.references | 1. Н. Г. Копчак, О. С. Покотило, М. Д. Кухтин, М. І. Коваль. Вплив йоду на показники ліпідного профілю крові щурів різного віку при експериментальному ожирінні // Медична та клінічна хімія. – 2017. – Т. 19. - №4. – С. 123-128. | |
dc.relation.references | 2. Kopchak, N. H., Pokotylo, O. S., Kukhtyn, M. D., Yaroshenko, T. Ya., Kulitska, M. I., & Bandas, I. A. Age and sex characteristics of thyroxine and triiodothyronine content in the blood of white rats with experimental alimentary obesity under the influence of iodine // Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences. - 2018- 9(5). – Р. 2392–2397. | |
dc.relation.references | 3. М. П. Головко та ін. Удосконалення виробництва та дослідження якості хлібобулочних виробів, збагачених на йод // Технологічний аудит та резерви виробництва. – 2015. – Т.3, № 3 (23). – С. 26–29. | |
dc.relation.referencesen | 1. N. H. Kopchak, O. S. Pokotylo, M. D. Kukhtyn, M. I. Koval. Vplyv yodu na pokaznyky lipidnoho profiliu krovi shchuriv riznoho viku pry eksperymentalnomu ozhyrinni, Medychna ta klinichna khimiia, 2017, V. 19, No 4, P. 123-128. | |
dc.relation.referencesen | 2. Kopchak, N. H., Pokotylo, O. S., Kukhtyn, M. D., Yaroshenko, T. Ya., Kulitska, M. I., & Bandas, I. A. Age and sex characteristics of thyroxine and triiodothyronine content in the blood of white rats with experimental alimentary obesity under the influence of iodine, Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 2018- 9(5), R. 2392–2397. | |
dc.relation.referencesen | 3. M. P. Holovko and other Udoskonalennia vyrobnytstva ta doslidzhennia yakosti khlibobulochnykh vyrobiv, zbahachenykh na yod, Tekhnolohichnyi audyt ta rezervy vyrobnytstva, 2015, V.3, No 3 (23), P. 26–29. | |
dc.identifier.citationen | Bayda N., Pokotylo O. (2021) Vplyv yodu i selenu v tekhnolohichnomu protsesi pryhotuvannia khliba na okremi pokaznyky [Influence of iodine and selenium in the technological process of bread making on certain indicators]. Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 24-25 November 2021), vol. Ⅱ, pp. 49 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.volume | Ⅱ | |
dc.citation.spage | 49 | |
dc.citation.epage | 49 | |
dc.citation.conference | Ⅹ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
Розташовується у зібраннях: | X Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2021v2_Bayda_N-Influence_of_iodine_and_selenium_49.pdf | 263,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2021v2_Bayda_N-Influence_of_iodine_and_selenium_49.djvu | 22,3 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2021v2_Bayda_N-Influence_of_iodine_and_selenium_49__COVER.png | 468,83 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.