Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36370

Назва: Сутність і специфічні особливості управління закладами готельного господарства у структурі гостинності України
Інші назви: Essence and specific features of management institutions of hotel facility in the structure of hospitality of Ukraine
Автори: Кіш, Галина
Нагорняк, Галина Степанівна
Kish, Halyna
Nahornyak, Halyna
Приналежність: Ужгородський національний університет, м. Ужгород, Україна
Uzhhorod National University, Uzhhorod, Ukraine
Бібліографічний опис: Кіш Г. Сутність і специфічні особливості управління закладами готельного господарства у структурі гостинності України / Кіш Галина, Нагорняк Галина // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 05 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В.А., 2021. — С. 19–22. — (Розвиток соціально-економічних систем мікро-, мезо- і макрорівня: конфлікт традиційних моделей та економічних реалій XXI століття).
Bibliographic description: Kish H., Nahornyak H. (2021) Sutnist i spetsyfichni osoblyvosti upravlinnia zakladamy hotelnoho hospodarstva u strukturi hostynnosti Ukrainy [Essence and specific features of management institutions of hotel facility in the structure of hospitality of Ukraine]. Proceedings of the 7th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions" (Tern., 05 November 2021), pp. 19-22 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 2021
Proceedings of the 7th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions", 2021
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“
Дата публікації: 5-лис-2021
Дата внесення: 17-гру-2021
Видавництво: ФОП Паляниця В.А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 05 листопада 2021 року
05 November 2021
УДК: 005
658
Кількість сторінок: 4
Діапазон сторінок: 19-22
Початкова сторінка: 19
Кінцева сторінка: 22
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36370
ISBN: 978-617-7875-24-5
Власник авторського права: © ФОП Паляниця В.А., 2021
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://bib.convdocs.org/v29984/круль_г.я._основи_готельної_справи
http://armstat.info/file/doc/99475913.pdf
Перелік літератури: 1. Круль Г.Я. Основи готельної справи. URL: http://bib.convdocs.org/v29984/круль_г.я._основи_готельної_справи.
2. Международные рекомендации по статистике туризма, 2008 год URL: http://armstat.info/file/doc/99475913.pdf
3. Нечаюк Л. І., Нечаюк Н. О. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент: навч. посіб. для студ. вищ. навч. закладів. К.: Центр навч. літератури, 2006. 346 с.
4. Онищук Н.В. Розвиток індустрії гостинності в Україні та світі. Східна Європа: економіка, бізнес та управління, 2019. № 4 (21). 297-304.
5. Шишкина Л. Международные стандарты ISO серии 9000. Путь к повышению качества услуг гостиничной индустрии. Гостиничный и ресторанный бизнес, 2008. № 1. С. 46-51.
References: 1. Krul H.Ya. Osnovy hotelnoi spravy. URL: http://bib.convdocs.org/v29984/krul_h.ya._osnovy_hotelnoi_spravy.
2. Mezhdunarodnye rekomendatsii po statistike turizma, 2008 year URL: http://armstat.info/file/doc/99475913.pdf
3. Nechaiuk L. I., Nechaiuk N. O. Hotelno-restorannyi biznes: menedzhment: tutorial dlia stud. vyshch. navch. zakladiv. K., Tsentr navch. literatury, 2006. 346 p.
4. Onyshchuk N.V. Rozvytok industrii hostynnosti v Ukraini ta sviti. Skhidna Yevropa: ekonomika, biznes ta upravlinnia, 2019. No 4 (21). 297-304.
5. Shishkina L. Mezhdunarodnye standarty ISO serii 9000. Put k povysheniiu kachestva usluh hostinichnoi industrii. Hostinichnyi i restorannyi biznes, 2008. No 1. P. 46-51.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:VII Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ (2021)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.