Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36370
Tytuł: | Сутність і специфічні особливості управління закладами готельного господарства у структурі гостинності України |
Inne tytuły: | Essence and specific features of management institutions of hotel facility in the structure of hospitality of Ukraine |
Authors: | Кіш, Галина Нагорняк, Галина Степанівна Kish, Halyna Nahornyak, Halyna |
Akcesoria: | Ужгородський національний університет, м. Ужгород, Україна Uzhhorod National University, Uzhhorod, Ukraine |
Cytat: | Кіш Г. Сутність і специфічні особливості управління закладами готельного господарства у структурі гостинності України / Кіш Галина, Нагорняк Галина // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 05 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В.А., 2021. — С. 19–22. — (Розвиток соціально-економічних систем мікро-, мезо- і макрорівня: конфлікт традиційних моделей та економічних реалій XXI століття). |
Bibliographic description: | Kish H., Nahornyak H. (2021) Sutnist i spetsyfichni osoblyvosti upravlinnia zakladamy hotelnoho hospodarstva u strukturi hostynnosti Ukrainy [Essence and specific features of management institutions of hotel facility in the structure of hospitality of Ukraine]. Proceedings of the 7th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions" (Tern., 05 November 2021), pp. 19-22 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 2021 Proceedings of the 7th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions", 2021 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅶ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ |
Data wydania: | 5-lis-2021 |
Date of entry: | 17-gru-2021 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В.А. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 05 листопада 2021 року 05 November 2021 |
UDC: | 005 658 |
Strony: | 4 |
Zakres stron: | 19-22 |
Główna strona: | 19 |
Strona końcowa: | 22 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36370 |
ISBN: | 978-617-7875-24-5 |
Właściciel praw autorskich: | © ФОП Паляниця В.А., 2021 |
Związane URL literatura: | http://bib.convdocs.org/v29984/круль_г.я._основи_готельної_справи http://armstat.info/file/doc/99475913.pdf |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Круль Г.Я. Основи готельної справи. URL: http://bib.convdocs.org/v29984/круль_г.я._основи_готельної_справи. 2. Международные рекомендации по статистике туризма, 2008 год URL: http://armstat.info/file/doc/99475913.pdf 3. Нечаюк Л. І., Нечаюк Н. О. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент: навч. посіб. для студ. вищ. навч. закладів. К.: Центр навч. літератури, 2006. 346 с. 4. Онищук Н.В. Розвиток індустрії гостинності в Україні та світі. Східна Європа: економіка, бізнес та управління, 2019. № 4 (21). 297-304. 5. Шишкина Л. Международные стандарты ISO серии 9000. Путь к повышению качества услуг гостиничной индустрии. Гостиничный и ресторанный бизнес, 2008. № 1. С. 46-51. |
References: | 1. Krul H.Ya. Osnovy hotelnoi spravy. URL: http://bib.convdocs.org/v29984/krul_h.ya._osnovy_hotelnoi_spravy. 2. Mezhdunarodnye rekomendatsii po statistike turizma, 2008 year URL: http://armstat.info/file/doc/99475913.pdf 3. Nechaiuk L. I., Nechaiuk N. O. Hotelno-restorannyi biznes: menedzhment: tutorial dlia stud. vyshch. navch. zakladiv. K., Tsentr navch. literatury, 2006. 346 p. 4. Onyshchuk N.V. Rozvytok industrii hostynnosti v Ukraini ta sviti. Skhidna Yevropa: ekonomika, biznes ta upravlinnia, 2019. No 4 (21). 297-304. 5. Shishkina L. Mezhdunarodnye standarty ISO serii 9000. Put k povysheniiu kachestva usluh hostinichnoi industrii. Hostinichnyi i restorannyi biznes, 2008. No 1. P. 46-51. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | VII Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ (2021) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
FMZKPNES_2021_Kish_H-Essence_and_specific_features_19-22.pdf | 872,41 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
FMZKPNES_2021_Kish_H-Essence_and_specific_features_19-22.djvu | 66,67 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
FMZKPNES_2021_Kish_H-Essence_and_specific_features_19-22__COVER.png | 409,66 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi