Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36370

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКіш, Галина
dc.contributor.authorНагорняк, Галина Степанівна
dc.contributor.authorKish, Halyna
dc.contributor.authorNahornyak, Halyna
dc.coverage.temporal05 листопада 2021 року
dc.coverage.temporal05 November 2021
dc.date.accessioned2021-12-17T08:16:52Z-
dc.date.available2021-12-17T08:16:52Z-
dc.date.created2021-11-05
dc.date.issued2021-11-05
dc.identifier.citationКіш Г. Сутність і специфічні особливості управління закладами готельного господарства у структурі гостинності України / Кіш Галина, Нагорняк Галина // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 05 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В.А., 2021. — С. 19–22. — (Розвиток соціально-економічних систем мікро-, мезо- і макрорівня: конфлікт традиційних моделей та економічних реалій XXI століття).
dc.identifier.isbn978-617-7875-24-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36370-
dc.format.extent19-22
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В.А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 2021
dc.relation.ispartofProceedings of the 7th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions", 2021
dc.relation.urihttp://bib.convdocs.org/v29984/круль_г.я._основи_готельної_справи
dc.relation.urihttp://armstat.info/file/doc/99475913.pdf
dc.titleСутність і специфічні особливості управління закладами готельного господарства у структурі гостинності України
dc.title.alternativeEssence and specific features of management institutions of hotel facility in the structure of hospitality of Ukraine
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В.А., 2021
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages4
dc.subject.udc005
dc.subject.udc658
dc.relation.references1. Круль Г.Я. Основи готельної справи. URL: http://bib.convdocs.org/v29984/круль_г.я._основи_готельної_справи.
dc.relation.references2. Международные рекомендации по статистике туризма, 2008 год URL: http://armstat.info/file/doc/99475913.pdf
dc.relation.references3. Нечаюк Л. І., Нечаюк Н. О. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент: навч. посіб. для студ. вищ. навч. закладів. К.: Центр навч. літератури, 2006. 346 с.
dc.relation.references4. Онищук Н.В. Розвиток індустрії гостинності в Україні та світі. Східна Європа: економіка, бізнес та управління, 2019. № 4 (21). 297-304.
dc.relation.references5. Шишкина Л. Международные стандарты ISO серии 9000. Путь к повышению качества услуг гостиничной индустрии. Гостиничный и ресторанный бизнес, 2008. № 1. С. 46-51.
dc.relation.referencesen1. Krul H.Ya. Osnovy hotelnoi spravy. URL: http://bib.convdocs.org/v29984/krul_h.ya._osnovy_hotelnoi_spravy.
dc.relation.referencesen2. Mezhdunarodnye rekomendatsii po statistike turizma, 2008 year URL: http://armstat.info/file/doc/99475913.pdf
dc.relation.referencesen3. Nechaiuk L. I., Nechaiuk N. O. Hotelno-restorannyi biznes: menedzhment: tutorial dlia stud. vyshch. navch. zakladiv. K., Tsentr navch. literatury, 2006. 346 p.
dc.relation.referencesen4. Onyshchuk N.V. Rozvytok industrii hostynnosti v Ukraini ta sviti. Skhidna Yevropa: ekonomika, biznes ta upravlinnia, 2019. No 4 (21). 297-304.
dc.relation.referencesen5. Shishkina L. Mezhdunarodnye standarty ISO serii 9000. Put k povysheniiu kachestva usluh hostinichnoi industrii. Hostinichnyi i restorannyi biznes, 2008. No 1. P. 46-51.
dc.identifier.citationenKish H., Nahornyak H. (2021) Sutnist i spetsyfichni osoblyvosti upravlinnia zakladamy hotelnoho hospodarstva u strukturi hostynnosti Ukrainy [Essence and specific features of management institutions of hotel facility in the structure of hospitality of Ukraine]. Proceedings of the 7th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions" (Tern., 05 November 2021), pp. 19-22 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationУжгородський національний університет, м. Ужгород, Україна
dc.contributor.affiliationUzhhorod National University, Uzhhorod, Ukraine
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“
dc.citation.spage19
dc.citation.epage22
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“
Розташовується у зібраннях:VII Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ (2021)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.