Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36370
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кіш, Галина | |
dc.contributor.author | Нагорняк, Галина Степанівна | |
dc.contributor.author | Kish, Halyna | |
dc.contributor.author | Nahornyak, Halyna | |
dc.coverage.temporal | 05 листопада 2021 року | |
dc.coverage.temporal | 05 November 2021 | |
dc.date.accessioned | 2021-12-17T08:16:52Z | - |
dc.date.available | 2021-12-17T08:16:52Z | - |
dc.date.created | 2021-11-05 | |
dc.date.issued | 2021-11-05 | |
dc.identifier.citation | Кіш Г. Сутність і специфічні особливості управління закладами готельного господарства у структурі гостинності України / Кіш Галина, Нагорняк Галина // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 05 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В.А., 2021. — С. 19–22. — (Розвиток соціально-економічних систем мікро-, мезо- і макрорівня: конфлікт традиційних моделей та економічних реалій XXI століття). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-24-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36370 | - |
dc.format.extent | 19-22 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В.А. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 2021 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the 7th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions", 2021 | |
dc.relation.uri | http://bib.convdocs.org/v29984/круль_г.я._основи_готельної_справи | |
dc.relation.uri | http://armstat.info/file/doc/99475913.pdf | |
dc.title | Сутність і специфічні особливості управління закладами готельного господарства у структурі гостинності України | |
dc.title.alternative | Essence and specific features of management institutions of hotel facility in the structure of hospitality of Ukraine | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В.А., 2021 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 4 | |
dc.subject.udc | 005 | |
dc.subject.udc | 658 | |
dc.relation.references | 1. Круль Г.Я. Основи готельної справи. URL: http://bib.convdocs.org/v29984/круль_г.я._основи_готельної_справи. | |
dc.relation.references | 2. Международные рекомендации по статистике туризма, 2008 год URL: http://armstat.info/file/doc/99475913.pdf | |
dc.relation.references | 3. Нечаюк Л. І., Нечаюк Н. О. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент: навч. посіб. для студ. вищ. навч. закладів. К.: Центр навч. літератури, 2006. 346 с. | |
dc.relation.references | 4. Онищук Н.В. Розвиток індустрії гостинності в Україні та світі. Східна Європа: економіка, бізнес та управління, 2019. № 4 (21). 297-304. | |
dc.relation.references | 5. Шишкина Л. Международные стандарты ISO серии 9000. Путь к повышению качества услуг гостиничной индустрии. Гостиничный и ресторанный бизнес, 2008. № 1. С. 46-51. | |
dc.relation.referencesen | 1. Krul H.Ya. Osnovy hotelnoi spravy. URL: http://bib.convdocs.org/v29984/krul_h.ya._osnovy_hotelnoi_spravy. | |
dc.relation.referencesen | 2. Mezhdunarodnye rekomendatsii po statistike turizma, 2008 year URL: http://armstat.info/file/doc/99475913.pdf | |
dc.relation.referencesen | 3. Nechaiuk L. I., Nechaiuk N. O. Hotelno-restorannyi biznes: menedzhment: tutorial dlia stud. vyshch. navch. zakladiv. K., Tsentr navch. literatury, 2006. 346 p. | |
dc.relation.referencesen | 4. Onyshchuk N.V. Rozvytok industrii hostynnosti v Ukraini ta sviti. Skhidna Yevropa: ekonomika, biznes ta upravlinnia, 2019. No 4 (21). 297-304. | |
dc.relation.referencesen | 5. Shishkina L. Mezhdunarodnye standarty ISO serii 9000. Put k povysheniiu kachestva usluh hostinichnoi industrii. Hostinichnyi i restorannyi biznes, 2008. No 1. P. 46-51. | |
dc.identifier.citationen | Kish H., Nahornyak H. (2021) Sutnist i spetsyfichni osoblyvosti upravlinnia zakladamy hotelnoho hospodarstva u strukturi hostynnosti Ukrainy [Essence and specific features of management institutions of hotel facility in the structure of hospitality of Ukraine]. Proceedings of the 7th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions" (Tern., 05 November 2021), pp. 19-22 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Ужгородський національний університет, м. Ужгород, Україна | |
dc.contributor.affiliation | Uzhhorod National University, Uzhhorod, Ukraine | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ | |
dc.citation.spage | 19 | |
dc.citation.epage | 22 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ | |
Розташовується у зібраннях: | VII Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FMZKPNES_2021_Kish_H-Essence_and_specific_features_19-22.pdf | 872,41 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FMZKPNES_2021_Kish_H-Essence_and_specific_features_19-22.djvu | 66,67 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FMZKPNES_2021_Kish_H-Essence_and_specific_features_19-22__COVER.png | 409,66 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.