霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36370
Title: | Сутність і специфічні особливості управління закладами готельного господарства у структурі гостинності України |
Other Titles: | Essence and specific features of management institutions of hotel facility in the structure of hospitality of Ukraine |
Authors: | Кіш, Галина Нагорняк, Галина Степанівна Kish, Halyna Nahornyak, Halyna |
Affiliation: | Ужгородський національний університет, м. Ужгород, Україна Uzhhorod National University, Uzhhorod, Ukraine |
Bibliographic description (Ukraine): | Кіш Г. Сутність і специфічні особливості управління закладами готельного господарства у структурі гостинності України / Кіш Галина, Нагорняк Галина // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 05 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В.А., 2021. — С. 19–22. — (Розвиток соціально-економічних систем мікро-, мезо- і макрорівня: конфлікт традиційних моделей та економічних реалій XXI століття). |
Bibliographic description (International): | Kish H., Nahornyak H. (2021) Sutnist i spetsyfichni osoblyvosti upravlinnia zakladamy hotelnoho hospodarstva u strukturi hostynnosti Ukrainy [Essence and specific features of management institutions of hotel facility in the structure of hospitality of Ukraine]. Proceedings of the 7th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions" (Tern., 05 November 2021), pp. 19-22 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 2021 Proceedings of the 7th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions", 2021 |
Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ |
Issue Date: | 5-十一月-2021 |
Date of entry: | 17-十二月-2021 |
Publisher: | ФОП Паляниця В.А. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 05 листопада 2021 року 05 November 2021 |
UDC: | 005 658 |
Number of pages: | 4 |
Page range: | 19-22 |
Start page: | 19 |
End page: | 22 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36370 |
ISBN: | 978-617-7875-24-5 |
Copyright owner: | © ФОП Паляниця В.А., 2021 |
URL for reference material: | http://bib.convdocs.org/v29984/круль_г.я._основи_готельної_справи http://armstat.info/file/doc/99475913.pdf |
References (Ukraine): | 1. Круль Г.Я. Основи готельної справи. URL: http://bib.convdocs.org/v29984/круль_г.я._основи_готельної_справи. 2. Международные рекомендации по статистике туризма, 2008 год URL: http://armstat.info/file/doc/99475913.pdf 3. Нечаюк Л. І., Нечаюк Н. О. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент: навч. посіб. для студ. вищ. навч. закладів. К.: Центр навч. літератури, 2006. 346 с. 4. Онищук Н.В. Розвиток індустрії гостинності в Україні та світі. Східна Європа: економіка, бізнес та управління, 2019. № 4 (21). 297-304. 5. Шишкина Л. Международные стандарты ISO серии 9000. Путь к повышению качества услуг гостиничной индустрии. Гостиничный и ресторанный бизнес, 2008. № 1. С. 46-51. |
References (International): | 1. Krul H.Ya. Osnovy hotelnoi spravy. URL: http://bib.convdocs.org/v29984/krul_h.ya._osnovy_hotelnoi_spravy. 2. Mezhdunarodnye rekomendatsii po statistike turizma, 2008 year URL: http://armstat.info/file/doc/99475913.pdf 3. Nechaiuk L. I., Nechaiuk N. O. Hotelno-restorannyi biznes: menedzhment: tutorial dlia stud. vyshch. navch. zakladiv. K., Tsentr navch. literatury, 2006. 346 p. 4. Onyshchuk N.V. Rozvytok industrii hostynnosti v Ukraini ta sviti. Skhidna Yevropa: ekonomika, biznes ta upravlinnia, 2019. No 4 (21). 297-304. 5. Shishkina L. Mezhdunarodnye standarty ISO serii 9000. Put k povysheniiu kachestva usluh hostinichnoi industrii. Hostinichnyi i restorannyi biznes, 2008. No 1. P. 46-51. |
Content type: | Conference Abstract |
�蝷箔����: | VII Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ (2021) |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
FMZKPNES_2021_Kish_H-Essence_and_specific_features_19-22.pdf | 872,41 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
FMZKPNES_2021_Kish_H-Essence_and_specific_features_19-22.djvu | 66,67 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
FMZKPNES_2021_Kish_H-Essence_and_specific_features_19-22__COVER.png | 409,66 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.