Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36370
Назва: | Сутність і специфічні особливості управління закладами готельного господарства у структурі гостинності України |
Інші назви: | Essence and specific features of management institutions of hotel facility in the structure of hospitality of Ukraine |
Автори: | Кіш, Галина Нагорняк, Галина Степанівна Kish, Halyna Nahornyak, Halyna |
Приналежність: | Ужгородський національний університет, м. Ужгород, Україна Uzhhorod National University, Uzhhorod, Ukraine |
Бібліографічний опис: | Кіш Г. Сутність і специфічні особливості управління закладами готельного господарства у структурі гостинності України / Кіш Галина, Нагорняк Галина // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 05 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В.А., 2021. — С. 19–22. — (Розвиток соціально-економічних систем мікро-, мезо- і макрорівня: конфлікт традиційних моделей та економічних реалій XXI століття). |
Bibliographic description: | Kish H., Nahornyak H. (2021) Sutnist i spetsyfichni osoblyvosti upravlinnia zakladamy hotelnoho hospodarstva u strukturi hostynnosti Ukrainy [Essence and specific features of management institutions of hotel facility in the structure of hospitality of Ukraine]. Proceedings of the 7th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions" (Tern., 05 November 2021), pp. 19-22 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 2021 Proceedings of the 7th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions", 2021 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ |
Дата публікації: | 5-лис-2021 |
Дата внесення: | 17-гру-2021 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В.А. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 05 листопада 2021 року 05 November 2021 |
УДК: | 005 658 |
Кількість сторінок: | 4 |
Діапазон сторінок: | 19-22 |
Початкова сторінка: | 19 |
Кінцева сторінка: | 22 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36370 |
ISBN: | 978-617-7875-24-5 |
Власник авторського права: | © ФОП Паляниця В.А., 2021 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | http://bib.convdocs.org/v29984/круль_г.я._основи_готельної_справи http://armstat.info/file/doc/99475913.pdf |
Перелік літератури: | 1. Круль Г.Я. Основи готельної справи. URL: http://bib.convdocs.org/v29984/круль_г.я._основи_готельної_справи. 2. Международные рекомендации по статистике туризма, 2008 год URL: http://armstat.info/file/doc/99475913.pdf 3. Нечаюк Л. І., Нечаюк Н. О. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент: навч. посіб. для студ. вищ. навч. закладів. К.: Центр навч. літератури, 2006. 346 с. 4. Онищук Н.В. Розвиток індустрії гостинності в Україні та світі. Східна Європа: економіка, бізнес та управління, 2019. № 4 (21). 297-304. 5. Шишкина Л. Международные стандарты ISO серии 9000. Путь к повышению качества услуг гостиничной индустрии. Гостиничный и ресторанный бизнес, 2008. № 1. С. 46-51. |
References: | 1. Krul H.Ya. Osnovy hotelnoi spravy. URL: http://bib.convdocs.org/v29984/krul_h.ya._osnovy_hotelnoi_spravy. 2. Mezhdunarodnye rekomendatsii po statistike turizma, 2008 year URL: http://armstat.info/file/doc/99475913.pdf 3. Nechaiuk L. I., Nechaiuk N. O. Hotelno-restorannyi biznes: menedzhment: tutorial dlia stud. vyshch. navch. zakladiv. K., Tsentr navch. literatury, 2006. 346 p. 4. Onyshchuk N.V. Rozvytok industrii hostynnosti v Ukraini ta sviti. Skhidna Yevropa: ekonomika, biznes ta upravlinnia, 2019. No 4 (21). 297-304. 5. Shishkina L. Mezhdunarodnye standarty ISO serii 9000. Put k povysheniiu kachestva usluh hostinichnoi industrii. Hostinichnyi i restorannyi biznes, 2008. No 1. P. 46-51. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | VII Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FMZKPNES_2021_Kish_H-Essence_and_specific_features_19-22.pdf | 872,41 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FMZKPNES_2021_Kish_H-Essence_and_specific_features_19-22.djvu | 66,67 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FMZKPNES_2021_Kish_H-Essence_and_specific_features_19-22__COVER.png | 409,66 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.