Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36299

Titolo: Розширення сфер виробництва та надання послуг підприємствами готельно-ресторанного господарства як можливість їх сталого розвитку у системі сервісного забезпечення
Titoli alternativi: Expansion of the fields of production and provision of services enterprises of hotel and restaurant as a possibility of their sustainable development in the service supply system
Autori: Паляниця, Віктор Анатолійович
Михайлишин, Марта
Palyanytsia, Victor
Mikhailishin, Marta
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, Україна
Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Ternopil, Ukraine
Bibliographic description (Ukraine): Паляниця В. А. Розширення сфер виробництва та надання послуг підприємствами готельно-ресторанного господарства як можливість їх сталого розвитку у системі сервісного забезпечення / Паляниця Віктор, Михайлишин Марта // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 05 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В.А., 2021. — С. 38–41. — (Розвиток соціально-економічних систем мікро-, мезо- і макрорівня: конфлікт традиційних моделей та економічних реалій XXI століття).
Bibliographic description (International): Palyanytsia V., Mikhailishin M. (2021) Rozshyrennia sfer vyrobnytstva ta nadannia posluh pidpryiemstvamy hotelno-restorannoho hospodarstva yak mozhlyvist yikh staloho rozvytku u systemi servisnoho zabezpechennia [Expansion of the fields of production and provision of services enterprises of hotel and restaurant as a possibility of their sustainable development in the service supply system]. Proceedings of the 7th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions" (Tern., 05 November 2021), pp. 38-41 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 2021
Proceedings of the 7th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions", 2021
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“
Data: 5-nov-2021
Date of entry: 17-dic-2021
Editore: ФОП Паляниця В.А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 05 листопада 2021 року
05 November 2021
UDC: 005
351
Number of pages: 4
Page range: 38-41
Start page: 38
End page: 41
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36299
ISBN: 978-617-7875-24-5
Copyright owner: © ФОП Паляниця В.А., 2021
URL for reference material: http://dbn.at.ua/load/normativy/dstu/5-1-0-939
References (Ukraine): 1 ДСТУ 4281:2004. Заклади ресторанного господарства. Класифікація [Електронний ресурс]. Режим доступу: http://dbn.at.ua/load/normativy/dstu/5-1-0-939.
2. Основні проблеми економіки розвитку: пер. з англ. Філіпенко А., Геєць В., Крючкова І., Ліанова Е., Опарін В., Федорова В. К.: Либідь, 2003. 684 с.
3. Остафійчук Я. В. Потенціал сфери послуг у стимулюванні розвитку регіонів шляхом формування міжрегіональних науково-освітньо-виробничих кластерів з урахуванням принципу поляризованого просторового розвитку. Національне господарство України: теорія та практика управління: зб. наук. праць. Вип. 84. К.: Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009. С. 86-91
References (International): 1 DSTU 4281:2004. Zaklady restorannoho hospodarstva. Klasyfikatsiia [Electronic resource]. Access mode: http://dbn.at.ua/load/normativy/dstu/5-1-0-939.
2. Osnovni problemy ekonomiky rozvytku: transl. from English Filipenko A., Heiets V., Kriuchkova I., Lianova E., Oparin V., Fedorova V. K., Lybid, 2003. 684 p.
3. Ostafiichuk Ya. V. Potentsial sfery posluh u stymuliuvanni rozvytku rehioniv shliakhom formuvannia mizhrehionalnykh naukovo-osvitno-vyrobnychykh klasteriv z urakhuvanniam pryntsypu poliaryzovanoho prostorovoho rozvytku. Natsionalne hospodarstvo Ukrainy: teoriia ta praktyka upravlinnia: zb. nauk. prats. Iss. 84. K., Rada po vyvchenniu produktyvnykh syl Ukrainy NAN Ukrainy, 2009. P. 86-91
Content type: Conference Abstract
È visualizzato nelle collezioni:VII Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ (2021)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.