Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36299

Назва: Розширення сфер виробництва та надання послуг підприємствами готельно-ресторанного господарства як можливість їх сталого розвитку у системі сервісного забезпечення
Інші назви: Expansion of the fields of production and provision of services enterprises of hotel and restaurant as a possibility of their sustainable development in the service supply system
Автори: Паляниця, Віктор Анатолійович
Михайлишин, Марта
Palyanytsia, Victor
Mikhailishin, Marta
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, Україна
Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Ternopil, Ukraine
Бібліографічний опис: Паляниця В. А. Розширення сфер виробництва та надання послуг підприємствами готельно-ресторанного господарства як можливість їх сталого розвитку у системі сервісного забезпечення / Паляниця Віктор, Михайлишин Марта // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 05 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В.А., 2021. — С. 38–41. — (Розвиток соціально-економічних систем мікро-, мезо- і макрорівня: конфлікт традиційних моделей та економічних реалій XXI століття).
Bibliographic description: Palyanytsia V., Mikhailishin M. (2021) Rozshyrennia sfer vyrobnytstva ta nadannia posluh pidpryiemstvamy hotelno-restorannoho hospodarstva yak mozhlyvist yikh staloho rozvytku u systemi servisnoho zabezpechennia [Expansion of the fields of production and provision of services enterprises of hotel and restaurant as a possibility of their sustainable development in the service supply system]. Proceedings of the 7th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions" (Tern., 05 November 2021), pp. 38-41 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 2021
Proceedings of the 7th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions", 2021
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“
Дата публікації: 5-лис-2021
Дата внесення: 17-гру-2021
Видавництво: ФОП Паляниця В.А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 05 листопада 2021 року
05 November 2021
УДК: 005
351
Кількість сторінок: 4
Діапазон сторінок: 38-41
Початкова сторінка: 38
Кінцева сторінка: 41
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36299
ISBN: 978-617-7875-24-5
Власник авторського права: © ФОП Паляниця В.А., 2021
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://dbn.at.ua/load/normativy/dstu/5-1-0-939
Перелік літератури: 1 ДСТУ 4281:2004. Заклади ресторанного господарства. Класифікація [Електронний ресурс]. Режим доступу: http://dbn.at.ua/load/normativy/dstu/5-1-0-939.
2. Основні проблеми економіки розвитку: пер. з англ. Філіпенко А., Геєць В., Крючкова І., Ліанова Е., Опарін В., Федорова В. К.: Либідь, 2003. 684 с.
3. Остафійчук Я. В. Потенціал сфери послуг у стимулюванні розвитку регіонів шляхом формування міжрегіональних науково-освітньо-виробничих кластерів з урахуванням принципу поляризованого просторового розвитку. Національне господарство України: теорія та практика управління: зб. наук. праць. Вип. 84. К.: Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009. С. 86-91
References: 1 DSTU 4281:2004. Zaklady restorannoho hospodarstva. Klasyfikatsiia [Electronic resource]. Access mode: http://dbn.at.ua/load/normativy/dstu/5-1-0-939.
2. Osnovni problemy ekonomiky rozvytku: transl. from English Filipenko A., Heiets V., Kriuchkova I., Lianova E., Oparin V., Fedorova V. K., Lybid, 2003. 684 p.
3. Ostafiichuk Ya. V. Potentsial sfery posluh u stymuliuvanni rozvytku rehioniv shliakhom formuvannia mizhrehionalnykh naukovo-osvitno-vyrobnychykh klasteriv z urakhuvanniam pryntsypu poliaryzovanoho prostorovoho rozvytku. Natsionalne hospodarstvo Ukrainy: teoriia ta praktyka upravlinnia: zb. nauk. prats. Iss. 84. K., Rada po vyvchenniu produktyvnykh syl Ukrainy NAN Ukrainy, 2009. P. 86-91
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:VII Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ (2021)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.