Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36299

Fullständig post
DC fältVärdeSpråk
dc.contributor.authorПаляниця, Віктор Анатолійович
dc.contributor.authorМихайлишин, Марта
dc.contributor.authorPalyanytsia, Victor
dc.contributor.authorMikhailishin, Marta
dc.coverage.temporal05 листопада 2021 року
dc.coverage.temporal05 November 2021
dc.date.accessioned2021-12-17T08:16:36Z-
dc.date.available2021-12-17T08:16:36Z-
dc.date.created2021-11-05
dc.date.issued2021-11-05
dc.identifier.citationПаляниця В. А. Розширення сфер виробництва та надання послуг підприємствами готельно-ресторанного господарства як можливість їх сталого розвитку у системі сервісного забезпечення / Паляниця Віктор, Михайлишин Марта // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 05 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В.А., 2021. — С. 38–41. — (Розвиток соціально-економічних систем мікро-, мезо- і макрорівня: конфлікт традиційних моделей та економічних реалій XXI століття).
dc.identifier.isbn978-617-7875-24-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36299-
dc.format.extent38-41
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В.А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 2021
dc.relation.ispartofProceedings of the 7th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions", 2021
dc.relation.urihttp://dbn.at.ua/load/normativy/dstu/5-1-0-939
dc.titleРозширення сфер виробництва та надання послуг підприємствами готельно-ресторанного господарства як можливість їх сталого розвитку у системі сервісного забезпечення
dc.title.alternativeExpansion of the fields of production and provision of services enterprises of hotel and restaurant as a possibility of their sustainable development in the service supply system
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В.А., 2021
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages4
dc.subject.udc005
dc.subject.udc351
dc.relation.references1 ДСТУ 4281:2004. Заклади ресторанного господарства. Класифікація [Електронний ресурс]. Режим доступу: http://dbn.at.ua/load/normativy/dstu/5-1-0-939.
dc.relation.references2. Основні проблеми економіки розвитку: пер. з англ. Філіпенко А., Геєць В., Крючкова І., Ліанова Е., Опарін В., Федорова В. К.: Либідь, 2003. 684 с.
dc.relation.references3. Остафійчук Я. В. Потенціал сфери послуг у стимулюванні розвитку регіонів шляхом формування міжрегіональних науково-освітньо-виробничих кластерів з урахуванням принципу поляризованого просторового розвитку. Національне господарство України: теорія та практика управління: зб. наук. праць. Вип. 84. К.: Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009. С. 86-91
dc.relation.referencesen1 DSTU 4281:2004. Zaklady restorannoho hospodarstva. Klasyfikatsiia [Electronic resource]. Access mode: http://dbn.at.ua/load/normativy/dstu/5-1-0-939.
dc.relation.referencesen2. Osnovni problemy ekonomiky rozvytku: transl. from English Filipenko A., Heiets V., Kriuchkova I., Lianova E., Oparin V., Fedorova V. K., Lybid, 2003. 684 p.
dc.relation.referencesen3. Ostafiichuk Ya. V. Potentsial sfery posluh u stymuliuvanni rozvytku rehioniv shliakhom formuvannia mizhrehionalnykh naukovo-osvitno-vyrobnychykh klasteriv z urakhuvanniam pryntsypu poliaryzovanoho prostorovoho rozvytku. Natsionalne hospodarstvo Ukrainy: teoriia ta praktyka upravlinnia: zb. nauk. prats. Iss. 84. K., Rada po vyvchenniu produktyvnykh syl Ukrainy NAN Ukrainy, 2009. P. 86-91
dc.identifier.citationenPalyanytsia V., Mikhailishin M. (2021) Rozshyrennia sfer vyrobnytstva ta nadannia posluh pidpryiemstvamy hotelno-restorannoho hospodarstva yak mozhlyvist yikh staloho rozvytku u systemi servisnoho zabezpechennia [Expansion of the fields of production and provision of services enterprises of hotel and restaurant as a possibility of their sustainable development in the service supply system]. Proceedings of the 7th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions" (Tern., 05 November 2021), pp. 38-41 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, Україна
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Puluj National Technical University, Ternopil, Ukraine
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“
dc.citation.spage38
dc.citation.epage41
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“
Samling:VII Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ (2021)



Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!