Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36299
Назва: | Розширення сфер виробництва та надання послуг підприємствами готельно-ресторанного господарства як можливість їх сталого розвитку у системі сервісного забезпечення |
Інші назви: | Expansion of the fields of production and provision of services enterprises of hotel and restaurant as a possibility of their sustainable development in the service supply system |
Автори: | Паляниця, Віктор Анатолійович Михайлишин, Марта Palyanytsia, Victor Mikhailishin, Marta |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, Україна Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Ternopil, Ukraine |
Бібліографічний опис: | Паляниця В. А. Розширення сфер виробництва та надання послуг підприємствами готельно-ресторанного господарства як можливість їх сталого розвитку у системі сервісного забезпечення / Паляниця Віктор, Михайлишин Марта // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 05 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В.А., 2021. — С. 38–41. — (Розвиток соціально-економічних систем мікро-, мезо- і макрорівня: конфлікт традиційних моделей та економічних реалій XXI століття). |
Bibliographic description: | Palyanytsia V., Mikhailishin M. (2021) Rozshyrennia sfer vyrobnytstva ta nadannia posluh pidpryiemstvamy hotelno-restorannoho hospodarstva yak mozhlyvist yikh staloho rozvytku u systemi servisnoho zabezpechennia [Expansion of the fields of production and provision of services enterprises of hotel and restaurant as a possibility of their sustainable development in the service supply system]. Proceedings of the 7th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions" (Tern., 05 November 2021), pp. 38-41 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 2021 Proceedings of the 7th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions", 2021 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ |
Дата публікації: | 5-лис-2021 |
Дата внесення: | 17-гру-2021 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В.А. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 05 листопада 2021 року 05 November 2021 |
УДК: | 005 351 |
Кількість сторінок: | 4 |
Діапазон сторінок: | 38-41 |
Початкова сторінка: | 38 |
Кінцева сторінка: | 41 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36299 |
ISBN: | 978-617-7875-24-5 |
Власник авторського права: | © ФОП Паляниця В.А., 2021 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | http://dbn.at.ua/load/normativy/dstu/5-1-0-939 |
Перелік літератури: | 1 ДСТУ 4281:2004. Заклади ресторанного господарства. Класифікація [Електронний ресурс]. Режим доступу: http://dbn.at.ua/load/normativy/dstu/5-1-0-939. 2. Основні проблеми економіки розвитку: пер. з англ. Філіпенко А., Геєць В., Крючкова І., Ліанова Е., Опарін В., Федорова В. К.: Либідь, 2003. 684 с. 3. Остафійчук Я. В. Потенціал сфери послуг у стимулюванні розвитку регіонів шляхом формування міжрегіональних науково-освітньо-виробничих кластерів з урахуванням принципу поляризованого просторового розвитку. Національне господарство України: теорія та практика управління: зб. наук. праць. Вип. 84. К.: Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009. С. 86-91 |
References: | 1 DSTU 4281:2004. Zaklady restorannoho hospodarstva. Klasyfikatsiia [Electronic resource]. Access mode: http://dbn.at.ua/load/normativy/dstu/5-1-0-939. 2. Osnovni problemy ekonomiky rozvytku: transl. from English Filipenko A., Heiets V., Kriuchkova I., Lianova E., Oparin V., Fedorova V. K., Lybid, 2003. 684 p. 3. Ostafiichuk Ya. V. Potentsial sfery posluh u stymuliuvanni rozvytku rehioniv shliakhom formuvannia mizhrehionalnykh naukovo-osvitno-vyrobnychykh klasteriv z urakhuvanniam pryntsypu poliaryzovanoho prostorovoho rozvytku. Natsionalne hospodarstvo Ukrainy: teoriia ta praktyka upravlinnia: zb. nauk. prats. Iss. 84. K., Rada po vyvchenniu produktyvnykh syl Ukrainy NAN Ukrainy, 2009. P. 86-91 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | VII Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FMZKPNES_2021_Palyanytsia_V-Expansion_of_the_fields_38-41.pdf | 891,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FMZKPNES_2021_Palyanytsia_V-Expansion_of_the_fields_38-41.djvu | 65,69 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FMZKPNES_2021_Palyanytsia_V-Expansion_of_the_fields_38-41__COVER.png | 389,92 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.