Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36174
Назва: | Застосування рослинних добавок, як джерело підвищення антиоксидантних властивостей молочних продуктів |
Інші назви: | Application of vegetable supplements as a source of increasing antioxidant properties of dairy products |
Автори: | Слимак, М. Slymak, M. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Слимак М. Застосування рослинних добавок, як джерело підвищення антиоксидантних властивостей молочних продуктів / Слимак М. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 69. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description: | Slymak M. (2021) Zastosuvannia roslynnykh dobavok, yak dzherelo pidvyshchennia antyoksydantnykh vlastyvostei molochnykh produktiv [Application of vegetable supplements as a source of increasing antioxidant properties of dairy products]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 69 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 |
Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Дата публікації: | 28-кві-2021 |
Дата внесення: | 12-гру-2021 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 квітня 2021 року 28-29 April 2021 |
УДК: | 664 |
Теми: | молочні продукти антиоксиданти рослинні добавки dairy products antioxidants vegetable supplements |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 69 |
Початкова сторінка: | 69 |
Кінцева сторінка: | 69 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36174 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MSNTK_2021_Slymak_M-Application_of_vegetable_supplements_69.pdf | 309,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MSNTK_2021_Slymak_M-Application_of_vegetable_supplements_69.djvu | 20,13 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MSNTK_2021_Slymak_M-Application_of_vegetable_supplements_69__COVER.png | 416,69 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.