Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Застосування рослинних добавок, як джерело підвищення антиоксидантних властивостей молочних продуктів 144

Всього відвідувань на місяць

березня 2024 квітня 2024 травня 2024 червня 2024 липня 2024 серпня 2024 вересня 2024
Застосування рослинних добавок, як джерело підвищення антиоксидантних властивостей молочних продуктів 0 3 1 4 5 3 14

Звантажень файлу

Переглядів
MSNTK_2021_Slymak_M-Application_of_vegetable_supplements_69.pdf 32
MSNTK_2021_Slymak_M-Application_of_vegetable_supplements_69.djvu 16
MSNTK_2021_Slymak_M-Application_of_vegetable_supplements_69__COVER.png 8

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 81
Netherlands 35
Ireland 8
Australia 3
Germany 3
China 2
United Kingdom 2
Greece 2
Japan 2
Brazil 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 55
Mountain View 7
Dublin 4
Louisville 4
Athens 2
Tokyo 2
Cambridge 1
Denver 1
Des Moines 1
Ellesmere Port 1