Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36174
Täiskirje
DC väli | Väärtus | Keel |
---|---|---|
dc.contributor.author | Слимак, М. | |
dc.contributor.author | Slymak, M. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 квітня 2021 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 April 2021 | |
dc.date.accessioned | 2021-12-12T18:54:09Z | - |
dc.date.available | 2021-12-12T18:54:09Z | - |
dc.date.created | 2021-04-28 | |
dc.date.issued | 2021-04-28 | |
dc.identifier.citation | Слимак М. Застосування рослинних добавок, як джерело підвищення антиоксидантних властивостей молочних продуктів / Слимак М. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 69. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36174 | - |
dc.format.extent | 69 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 | |
dc.subject | молочні продукти | |
dc.subject | антиоксиданти | |
dc.subject | рослинні добавки | |
dc.subject | dairy products | |
dc.subject | antioxidants | |
dc.subject | vegetable supplements | |
dc.title | Застосування рослинних добавок, як джерело підвищення антиоксидантних властивостей молочних продуктів | |
dc.title.alternative | Application of vegetable supplements as a source of increasing antioxidant properties of dairy products | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664 | |
dc.identifier.citationen | Slymak M. (2021) Zastosuvannia roslynnykh dobavok, yak dzherelo pidvyshchennia antyoksydantnykh vlastyvostei molochnykh produktiv [Application of vegetable supplements as a source of increasing antioxidant properties of dairy products]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 69 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.citation.spage | 69 | |
dc.citation.epage | 69 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
Asub kollektsiooni(de)s: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
MSNTK_2021_Slymak_M-Application_of_vegetable_supplements_69.pdf | 309,23 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
MSNTK_2021_Slymak_M-Application_of_vegetable_supplements_69.djvu | 20,13 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
MSNTK_2021_Slymak_M-Application_of_vegetable_supplements_69__COVER.png | 416,69 kB | image/png | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.