Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36174
Tytuł: | Застосування рослинних добавок, як джерело підвищення антиоксидантних властивостей молочних продуктів |
Inne tytuły: | Application of vegetable supplements as a source of increasing antioxidant properties of dairy products |
Authors: | Слимак, М. Slymak, M. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Cytat: | Слимак М. Застосування рослинних добавок, як джерело підвищення антиоксидантних властивостей молочних продуктів / Слимак М. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 69. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description: | Slymak M. (2021) Zastosuvannia roslynnykh dobavok, yak dzherelo pidvyshchennia antyoksydantnykh vlastyvostei molochnykh produktiv [Application of vegetable supplements as a source of increasing antioxidant properties of dairy products]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 69 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Data wydania: | 28-kwi-2021 |
Date of entry: | 12-gru-2021 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 28-29 квітня 2021 року 28-29 April 2021 |
UDC: | 664 |
Słowa kluczowe: | молочні продукти антиоксиданти рослинні добавки dairy products antioxidants vegetable supplements |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 69 |
Główna strona: | 69 |
Strona końcowa: | 69 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36174 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MSNTK_2021_Slymak_M-Application_of_vegetable_supplements_69.pdf | 309,23 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MSNTK_2021_Slymak_M-Application_of_vegetable_supplements_69.djvu | 20,13 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
MSNTK_2021_Slymak_M-Application_of_vegetable_supplements_69__COVER.png | 416,69 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi