Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36174

Назва: Застосування рослинних добавок, як джерело підвищення антиоксидантних властивостей молочних продуктів
Інші назви: Application of vegetable supplements as a source of increasing antioxidant properties of dairy products
Автори: Слимак, М.
Slymak, M.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Бібліографічний опис: Слимак М. Застосування рослинних добавок, як джерело підвищення антиоксидантних властивостей молочних продуктів / Слимак М. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 69. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description: Slymak M. (2021) Zastosuvannia roslynnykh dobavok, yak dzherelo pidvyshchennia antyoksydantnykh vlastyvostei molochnykh produktiv [Application of vegetable supplements as a source of increasing antioxidant properties of dairy products]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 69 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата публікації: 28-кві-2021
Дата внесення: 12-гру-2021
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 квітня 2021 року
28-29 April 2021
УДК: 664
Теми: молочні продукти
антиоксиданти
рослинні добавки
dairy products
antioxidants
vegetable supplements
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 69
Початкова сторінка: 69
Кінцева сторінка: 69
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36174
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.