กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36171

ชื่อเรื่อง: Вивчення можливості використання ксиліту у технології хлібобулочних виробів
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Study apossibility of using xylite in bakery products technology
ผู้แต่ง: Тонкевич, Т.
Tonkevych, T.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Тонкевич Т. Вивчення можливості використання ксиліту у технології хлібобулочних виробів / Тонкевич Т. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 65–66. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Tonkevych T. (2021) Vyvchennia mozhlyvosti vykorystannia ksylitu u tekhnolohii khlibobulochnykh vyrobiv [Study apossibility of using xylite in bakery products technology]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 65-66 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
วันที่เผยแพร่: 28-เมษ-2021
Date of entry: 12-ธัน-2021
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 квітня 2021 року
28-29 April 2021
UDC: 664.641.4
คำสำคัญ: ксиліт
хліб
Number of pages: 2
Page range: 65-66
Start page: 65
End page: 66
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36171
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
References (Ukraine): 1.Mohamad, N.L., Mustapa Kamal, S.M. and Mokhtar, M.N 2015. Xylitol Biological Production: A Review of Recent Studies. Food Reviews International, 31(1), 74-89. 10.1080/87559129.2014.961077.
2.Mushtaq, Z., Rehman, S.-u.-.,Zahoor, T. and Jamil, A. 2010. Impact of Xylitol Replacement on Physicochemical, Sensory and Microbial Quality of Cookies. PakistanJournalofNutrition, 9(6), 605-610.
3.Muhammad, N., Salim ur, R., Fiaz, A. and Zarina, M. 2012. Biotechnological production of xylitol from dried banana peel hydrolysate and its impact on physicochemical properties of rusks. Electronic Journal of Environmental, Agricultural and Food Chemistry, 11(1), 2-14.
4.Sun, Q., Xing, Y. and Xiong, L. 2014. Effect of xylitol on wheat dough properties and bread characteristics. International Journal of Food Science & Technology, 49(4), 1159-1167. doi:10.1111/ijfs.12412.
5.Elamin, K., Sjöström, J., Jansson, H. and Swenson, J. 2012. Calorimetric and relaxation properties of xylitol-water mixtures. TheJournalofChemicalPhysics, 136(10), 104508. 10.1063/1.3692609.
References (International): 1.Mohamad, N.L., Mustapa Kamal, S.M. and Mokhtar, M.N 2015. Xylitol Biological Production: A Review of Recent Studies. Food Reviews International, 31(1), 74-89. 10.1080/87559129.2014.961077.
2.Mushtaq, Z., Rehman, S.-u.-.,Zahoor, T. and Jamil, A. 2010. Impact of Xylitol Replacement on Physicochemical, Sensory and Microbial Quality of Cookies. PakistanJournalofNutrition, 9(6), 605-610.
3.Muhammad, N., Salim ur, R., Fiaz, A. and Zarina, M. 2012. Biotechnological production of xylitol from dried banana peel hydrolysate and its impact on physicochemical properties of rusks. Electronic Journal of Environmental, Agricultural and Food Chemistry, 11(1), 2-14.
4.Sun, Q., Xing, Y. and Xiong, L. 2014. Effect of xylitol on wheat dough properties and bread characteristics. International Journal of Food Science & Technology, 49(4), 1159-1167. doi:10.1111/ijfs.12412.
5.Elamin, K., Sjöström, J., Jansson, H. and Swenson, J. 2012. Calorimetric and relaxation properties of xylitol-water mixtures. TheJournalofChemicalPhysics, 136(10), 104508. 10.1063/1.3692609.
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
MSNTK_2021_Tonkevych_T-Study_apossibility_of_using_65-66.pdf616,4 kBAdobe PDFดู/เปิด
MSNTK_2021_Tonkevych_T-Study_apossibility_of_using_65-66.djvu34,16 kBDjVuดู/เปิด
MSNTK_2021_Tonkevych_T-Study_apossibility_of_using_65-66__COVER.png389,17 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น