Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36171
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тонкевич, Т. | |
dc.contributor.author | Tonkevych, T. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 квітня 2021 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 April 2021 | |
dc.date.accessioned | 2021-12-12T18:54:08Z | - |
dc.date.available | 2021-12-12T18:54:08Z | - |
dc.date.created | 2021-04-28 | |
dc.date.issued | 2021-04-28 | |
dc.identifier.citation | Тонкевич Т. Вивчення можливості використання ксиліту у технології хлібобулочних виробів / Тонкевич Т. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 65–66. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36171 | - |
dc.format.extent | 65-66 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 | |
dc.subject | ксиліт | |
dc.subject | хліб | |
dc.title | Вивчення можливості використання ксиліту у технології хлібобулочних виробів | |
dc.title.alternative | Study apossibility of using xylite in bakery products technology | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664.641.4 | |
dc.relation.references | 1.Mohamad, N.L., Mustapa Kamal, S.M. and Mokhtar, M.N 2015. Xylitol Biological Production: A Review of Recent Studies. Food Reviews International, 31(1), 74-89. 10.1080/87559129.2014.961077. | |
dc.relation.references | 2.Mushtaq, Z., Rehman, S.-u.-.,Zahoor, T. and Jamil, A. 2010. Impact of Xylitol Replacement on Physicochemical, Sensory and Microbial Quality of Cookies. PakistanJournalofNutrition, 9(6), 605-610. | |
dc.relation.references | 3.Muhammad, N., Salim ur, R., Fiaz, A. and Zarina, M. 2012. Biotechnological production of xylitol from dried banana peel hydrolysate and its impact on physicochemical properties of rusks. Electronic Journal of Environmental, Agricultural and Food Chemistry, 11(1), 2-14. | |
dc.relation.references | 4.Sun, Q., Xing, Y. and Xiong, L. 2014. Effect of xylitol on wheat dough properties and bread characteristics. International Journal of Food Science & Technology, 49(4), 1159-1167. doi:10.1111/ijfs.12412. | |
dc.relation.references | 5.Elamin, K., Sjöström, J., Jansson, H. and Swenson, J. 2012. Calorimetric and relaxation properties of xylitol-water mixtures. TheJournalofChemicalPhysics, 136(10), 104508. 10.1063/1.3692609. | |
dc.relation.referencesen | 1.Mohamad, N.L., Mustapa Kamal, S.M. and Mokhtar, M.N 2015. Xylitol Biological Production: A Review of Recent Studies. Food Reviews International, 31(1), 74-89. 10.1080/87559129.2014.961077. | |
dc.relation.referencesen | 2.Mushtaq, Z., Rehman, S.-u.-.,Zahoor, T. and Jamil, A. 2010. Impact of Xylitol Replacement on Physicochemical, Sensory and Microbial Quality of Cookies. PakistanJournalofNutrition, 9(6), 605-610. | |
dc.relation.referencesen | 3.Muhammad, N., Salim ur, R., Fiaz, A. and Zarina, M. 2012. Biotechnological production of xylitol from dried banana peel hydrolysate and its impact on physicochemical properties of rusks. Electronic Journal of Environmental, Agricultural and Food Chemistry, 11(1), 2-14. | |
dc.relation.referencesen | 4.Sun, Q., Xing, Y. and Xiong, L. 2014. Effect of xylitol on wheat dough properties and bread characteristics. International Journal of Food Science & Technology, 49(4), 1159-1167. doi:10.1111/ijfs.12412. | |
dc.relation.referencesen | 5.Elamin, K., Sjöström, J., Jansson, H. and Swenson, J. 2012. Calorimetric and relaxation properties of xylitol-water mixtures. TheJournalofChemicalPhysics, 136(10), 104508. 10.1063/1.3692609. | |
dc.identifier.citationen | Tonkevych T. (2021) Vyvchennia mozhlyvosti vykorystannia ksylitu u tekhnolohii khlibobulochnykh vyrobiv [Study apossibility of using xylite in bakery products technology]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 65-66 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.citation.spage | 65 | |
dc.citation.epage | 66 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
Koleksiyonlarda Görünür: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
MSNTK_2021_Tonkevych_T-Study_apossibility_of_using_65-66.pdf | 616,4 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
MSNTK_2021_Tonkevych_T-Study_apossibility_of_using_65-66.djvu | 34,16 kB | DjVu | Göster/Aç | |
MSNTK_2021_Tonkevych_T-Study_apossibility_of_using_65-66__COVER.png | 389,17 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.