Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36171
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тонкевич, Т. | |
dc.contributor.author | Tonkevych, T. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 квітня 2021 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 April 2021 | |
dc.date.accessioned | 2021-12-12T18:54:08Z | - |
dc.date.available | 2021-12-12T18:54:08Z | - |
dc.date.created | 2021-04-28 | |
dc.date.issued | 2021-04-28 | |
dc.identifier.citation | Тонкевич Т. Вивчення можливості використання ксиліту у технології хлібобулочних виробів / Тонкевич Т. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 65–66. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36171 | - |
dc.format.extent | 65-66 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 | |
dc.subject | ксиліт | |
dc.subject | хліб | |
dc.title | Вивчення можливості використання ксиліту у технології хлібобулочних виробів | |
dc.title.alternative | Study apossibility of using xylite in bakery products technology | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664.641.4 | |
dc.relation.references | 1.Mohamad, N.L., Mustapa Kamal, S.M. and Mokhtar, M.N 2015. Xylitol Biological Production: A Review of Recent Studies. Food Reviews International, 31(1), 74-89. 10.1080/87559129.2014.961077. | |
dc.relation.references | 2.Mushtaq, Z., Rehman, S.-u.-.,Zahoor, T. and Jamil, A. 2010. Impact of Xylitol Replacement on Physicochemical, Sensory and Microbial Quality of Cookies. PakistanJournalofNutrition, 9(6), 605-610. | |
dc.relation.references | 3.Muhammad, N., Salim ur, R., Fiaz, A. and Zarina, M. 2012. Biotechnological production of xylitol from dried banana peel hydrolysate and its impact on physicochemical properties of rusks. Electronic Journal of Environmental, Agricultural and Food Chemistry, 11(1), 2-14. | |
dc.relation.references | 4.Sun, Q., Xing, Y. and Xiong, L. 2014. Effect of xylitol on wheat dough properties and bread characteristics. International Journal of Food Science & Technology, 49(4), 1159-1167. doi:10.1111/ijfs.12412. | |
dc.relation.references | 5.Elamin, K., Sjöström, J., Jansson, H. and Swenson, J. 2012. Calorimetric and relaxation properties of xylitol-water mixtures. TheJournalofChemicalPhysics, 136(10), 104508. 10.1063/1.3692609. | |
dc.relation.referencesen | 1.Mohamad, N.L., Mustapa Kamal, S.M. and Mokhtar, M.N 2015. Xylitol Biological Production: A Review of Recent Studies. Food Reviews International, 31(1), 74-89. 10.1080/87559129.2014.961077. | |
dc.relation.referencesen | 2.Mushtaq, Z., Rehman, S.-u.-.,Zahoor, T. and Jamil, A. 2010. Impact of Xylitol Replacement on Physicochemical, Sensory and Microbial Quality of Cookies. PakistanJournalofNutrition, 9(6), 605-610. | |
dc.relation.referencesen | 3.Muhammad, N., Salim ur, R., Fiaz, A. and Zarina, M. 2012. Biotechnological production of xylitol from dried banana peel hydrolysate and its impact on physicochemical properties of rusks. Electronic Journal of Environmental, Agricultural and Food Chemistry, 11(1), 2-14. | |
dc.relation.referencesen | 4.Sun, Q., Xing, Y. and Xiong, L. 2014. Effect of xylitol on wheat dough properties and bread characteristics. International Journal of Food Science & Technology, 49(4), 1159-1167. doi:10.1111/ijfs.12412. | |
dc.relation.referencesen | 5.Elamin, K., Sjöström, J., Jansson, H. and Swenson, J. 2012. Calorimetric and relaxation properties of xylitol-water mixtures. TheJournalofChemicalPhysics, 136(10), 104508. 10.1063/1.3692609. | |
dc.identifier.citationen | Tonkevych T. (2021) Vyvchennia mozhlyvosti vykorystannia ksylitu u tekhnolohii khlibobulochnykh vyrobiv [Study apossibility of using xylite in bakery products technology]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 65-66 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.citation.spage | 65 | |
dc.citation.epage | 66 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
Розташовується у зібраннях: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MSNTK_2021_Tonkevych_T-Study_apossibility_of_using_65-66.pdf | 616,4 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MSNTK_2021_Tonkevych_T-Study_apossibility_of_using_65-66.djvu | 34,16 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MSNTK_2021_Tonkevych_T-Study_apossibility_of_using_65-66__COVER.png | 389,17 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.