Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36167
Назва: | Вплив текстурованого кукурудзяного борошна на консистенцію напоїв кисломолочних |
Інші назви: | Effect of textured corn flour on the consistency of fermented milk drinks |
Автори: | Гітель, Д. Gitel, D. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Гітель Д. Вплив текстурованого кукурудзяного борошна на консистенцію напоїв кисломолочних / Гітель Д. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 61. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description: | Gitel D. (2021) Vplyv teksturovanoho kukurudzianoho boroshna na konsystentsiiu napoiv kyslomolochnykh [Effect of textured corn flour on the consistency of fermented milk drinks]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 61 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 |
Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Дата публікації: | 28-кві-2021 |
Дата внесення: | 12-гру-2021 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 квітня 2021 року 28-29 April 2021 |
УДК: | 664.641.4 |
Теми: | напої кисломолочні текстуроване борошно fermented milk drinks textured flour |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 61 |
Початкова сторінка: | 61 |
Кінцева сторінка: | 61 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36167 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MSNTK_2021_Gitel_D-Effect_of_textured_corn_flour_61.pdf | 308,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MSNTK_2021_Gitel_D-Effect_of_textured_corn_flour_61.djvu | 19,29 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MSNTK_2021_Gitel_D-Effect_of_textured_corn_flour_61__COVER.png | 408,05 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.