Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36167
| Tytuł: | Вплив текстурованого кукурудзяного борошна на консистенцію напоїв кисломолочних |
| Inne tytuły: | Effect of textured corn flour on the consistency of fermented milk drinks |
| Authors: | Гітель, Д. Gitel, D. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
| Bibliographic description (Ukraine): | Гітель Д. Вплив текстурованого кукурудзяного борошна на консистенцію напоїв кисломолочних / Гітель Д. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 61. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
| Bibliographic description (International): | Gitel D. (2021) Vplyv teksturovanoho kukurudzianoho boroshna na konsystentsiiu napoiv kyslomolochnykh [Effect of textured corn flour on the consistency of fermented milk drinks]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 61 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Data wydania: | 28-kwi-2021 |
| Date of entry: | 12-gru-2021 |
| Wydawca: | ТНТУ TNTU |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 28-29 квітня 2021 року 28-29 April 2021 |
| UDC: | 664.641.4 |
| Słowa kluczowe: | напої кисломолочні текстуроване борошно fermented milk drinks textured flour |
| Strony: | 1 |
| Zakres stron: | 61 |
| Główna strona: | 61 |
| Strona końcowa: | 61 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36167 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| MSNTK_2021_Gitel_D-Effect_of_textured_corn_flour_61.pdf | 308,6 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| MSNTK_2021_Gitel_D-Effect_of_textured_corn_flour_61.djvu | 19,29 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| MSNTK_2021_Gitel_D-Effect_of_textured_corn_flour_61__COVER.png | 408,05 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi