Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36167
| Titolo: | Вплив текстурованого кукурудзяного борошна на консистенцію напоїв кисломолочних | 
| Titoli alternativi: | Effect of textured corn flour on the consistency of fermented milk drinks | 
| Autori: | Гітель, Д. Gitel, D.  | 
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University  | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Гітель Д. Вплив текстурованого кукурудзяного борошна на консистенцію напоїв кисломолочних / Гітель Д. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 61. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). | 
| Bibliographic description (International): | Gitel D. (2021) Vplyv teksturovanoho kukurudzianoho boroshna na konsystentsiiu napoiv kyslomolochnykh [Effect of textured corn flour on the consistency of fermented milk drinks]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 61 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 | 
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | 
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | 
| Data: | 28-apr-2021 | 
| Date of entry: | 12-dic-2021 | 
| Editore: | ТНТУ TNTU  | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil  | 
| Temporal Coverage: | 28-29 квітня 2021 року 28-29 April 2021  | 
| UDC: | 664.641.4 | 
| Parole chiave: | напої кисломолочні текстуроване борошно fermented milk drinks textured flour  | 
| Number of pages: | 1 | 
| Page range: | 61 | 
| Start page: | 61 | 
| End page: | 61 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36167 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| È visualizzato nelle collezioni: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) | 
File in questo documento:
| File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| MSNTK_2021_Gitel_D-Effect_of_textured_corn_flour_61.pdf | 308,6 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
| MSNTK_2021_Gitel_D-Effect_of_textured_corn_flour_61.djvu | 19,29 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
| MSNTK_2021_Gitel_D-Effect_of_textured_corn_flour_61__COVER.png | 408,05 kB | image/png | Visualizza/apri | 
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.