霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36167
摰����漯敶�
| DC ���� | ��� | 霂剛�� |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Гітель, Д. | |
| dc.contributor.author | Gitel, D. | |
| dc.coverage.temporal | 28-29 квітня 2021 року | |
| dc.coverage.temporal | 28-29 April 2021 | |
| dc.date.accessioned | 2021-12-12T18:54:08Z | - |
| dc.date.available | 2021-12-12T18:54:08Z | - |
| dc.date.created | 2021-04-28 | |
| dc.date.issued | 2021-04-28 | |
| dc.identifier.citation | Гітель Д. Вплив текстурованого кукурудзяного борошна на консистенцію напоїв кисломолочних / Гітель Д. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 61. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36167 | - |
| dc.format.extent | 61 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 | |
| dc.subject | напої кисломолочні | |
| dc.subject | текстуроване борошно | |
| dc.subject | fermented milk drinks | |
| dc.subject | textured flour | |
| dc.title | Вплив текстурованого кукурудзяного борошна на консистенцію напоїв кисломолочних | |
| dc.title.alternative | Effect of textured corn flour on the consistency of fermented milk drinks | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 664.641.4 | |
| dc.identifier.citationen | Gitel D. (2021) Vplyv teksturovanoho kukurudzianoho boroshna na konsystentsiiu napoiv kyslomolochnykh [Effect of textured corn flour on the consistency of fermented milk drinks]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 61 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
| dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
| dc.citation.spage | 61 | |
| dc.citation.epage | 61 | |
| dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
| �蝷箔����: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) | |
��辣銝剔�﹝獢�:
| 獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
|---|---|---|---|---|
| MSNTK_2021_Gitel_D-Effect_of_textured_corn_flour_61.pdf | 308,6 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
| MSNTK_2021_Gitel_D-Effect_of_textured_corn_flour_61.djvu | 19,29 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
| MSNTK_2021_Gitel_D-Effect_of_textured_corn_flour_61__COVER.png | 408,05 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.