このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36163

Tytuł: Технологія збагачення хліба і хлібобулочних виробів йодом
Inne tytuły: Technology of enrichment of bread and bakery products with iodine
Authors: Байда, Н.
Baida, N.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Байда Н. Технологія збагачення хліба і хлібобулочних виробів йодом / Байда Н. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 57–58. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Baida N. (2021) Tekhnolohiia zbahachennia khliba i khlibobulochnykh vyrobiv yodom [Technology of enrichment of bread and bakery products with iodine]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 57-58 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Data wydania: 28-kwi-2021
Date of entry: 12-gru-2021
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 28-29 квітня 2021 року
28-29 April 2021
UDC: 66-7.579
Słowa kluczowe: хлібобулочні вироби
йодовмісні добавки
bakery products
iodine-containing additives
Strony: 2
Zakres stron: 57-58
Główna strona: 57
Strona końcowa: 58
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36163
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Wykaz piśmiennictwa: 1. . Передерий В.Г., Соловьева А.А. Йодная недостаточность — проблема государственная // Проблемы питания и здоровье. —1996. —№3—4. —С. 4—6.
2. Патт В.А., Щербатенко В.В. Новые сорта хлебобулочных изделий повышенной пищевой ценности и лечебно-диетических свойств. —М.: ЦИНТИпищепром, 1964. —50 с.
References: 1. . Perederii V.H., Soloveva A.A. Iodnaia nedostatochnost - problema hosudarstvennaia, Problemy pitaniia i zdorove. -1996. -No 3-4. -P. 4-6.
2. Patt V.A., Shcherbatenko V.V. Novye sorta khlebobulochnykh izdelii povyshennoi pishchevoi tsennosti i lechebno-dieticheskikh svoistv. -M., TsINTIpishcheprom, 1964. -50 p.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi