Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36163
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Байда, Н. | |
dc.contributor.author | Baida, N. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 квітня 2021 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 April 2021 | |
dc.date.accessioned | 2021-12-12T18:54:07Z | - |
dc.date.available | 2021-12-12T18:54:07Z | - |
dc.date.created | 2021-04-28 | |
dc.date.issued | 2021-04-28 | |
dc.identifier.citation | Байда Н. Технологія збагачення хліба і хлібобулочних виробів йодом / Байда Н. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 57–58. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36163 | - |
dc.format.extent | 57-58 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 | |
dc.subject | хлібобулочні вироби | |
dc.subject | йодовмісні добавки | |
dc.subject | bakery products | |
dc.subject | iodine-containing additives | |
dc.title | Технологія збагачення хліба і хлібобулочних виробів йодом | |
dc.title.alternative | Technology of enrichment of bread and bakery products with iodine | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 66-7.579 | |
dc.relation.references | 1. . Передерий В.Г., Соловьева А.А. Йодная недостаточность — проблема государственная // Проблемы питания и здоровье. —1996. —№3—4. —С. 4—6. | |
dc.relation.references | 2. Патт В.А., Щербатенко В.В. Новые сорта хлебобулочных изделий повышенной пищевой ценности и лечебно-диетических свойств. —М.: ЦИНТИпищепром, 1964. —50 с. | |
dc.relation.referencesen | 1. . Perederii V.H., Soloveva A.A. Iodnaia nedostatochnost - problema hosudarstvennaia, Problemy pitaniia i zdorove. -1996. -No 3-4. -P. 4-6. | |
dc.relation.referencesen | 2. Patt V.A., Shcherbatenko V.V. Novye sorta khlebobulochnykh izdelii povyshennoi pishchevoi tsennosti i lechebno-dieticheskikh svoistv. -M., TsINTIpishcheprom, 1964. -50 p. | |
dc.identifier.citationen | Baida N. (2021) Tekhnolohiia zbahachennia khliba i khlibobulochnykh vyrobiv yodom [Technology of enrichment of bread and bakery products with iodine]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 57-58 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.citation.spage | 57 | |
dc.citation.epage | 58 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
Розташовується у зібраннях: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MSNTK_2021_Baida_N-Technology_of_enrichment_of_57-58.pdf | 538,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MSNTK_2021_Baida_N-Technology_of_enrichment_of_57-58.djvu | 32,02 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MSNTK_2021_Baida_N-Technology_of_enrichment_of_57-58__COVER.png | 420,87 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.