Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36163

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБайда, Н.
dc.contributor.authorBaida, N.
dc.coverage.temporal28-29 квітня 2021 року
dc.coverage.temporal28-29 April 2021
dc.date.accessioned2021-12-12T18:54:07Z-
dc.date.available2021-12-12T18:54:07Z-
dc.date.created2021-04-28
dc.date.issued2021-04-28
dc.identifier.citationБайда Н. Технологія збагачення хліба і хлібобулочних виробів йодом / Байда Н. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 57–58. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36163-
dc.format.extent57-58
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021
dc.subjectхлібобулочні вироби
dc.subjectйодовмісні добавки
dc.subjectbakery products
dc.subjectiodine-containing additives
dc.titleТехнологія збагачення хліба і хлібобулочних виробів йодом
dc.title.alternativeTechnology of enrichment of bread and bakery products with iodine
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc66-7.579
dc.relation.references1. . Передерий В.Г., Соловьева А.А. Йодная недостаточность — проблема государственная // Проблемы питания и здоровье. —1996. —№3—4. —С. 4—6.
dc.relation.references2. Патт В.А., Щербатенко В.В. Новые сорта хлебобулочных изделий повышенной пищевой ценности и лечебно-диетических свойств. —М.: ЦИНТИпищепром, 1964. —50 с.
dc.relation.referencesen1. . Perederii V.H., Soloveva A.A. Iodnaia nedostatochnost - problema hosudarstvennaia, Problemy pitaniia i zdorove. -1996. -No 3-4. -P. 4-6.
dc.relation.referencesen2. Patt V.A., Shcherbatenko V.V. Novye sorta khlebobulochnykh izdelii povyshennoi pishchevoi tsennosti i lechebno-dieticheskikh svoistv. -M., TsINTIpishcheprom, 1964. -50 p.
dc.identifier.citationenBaida N. (2021) Tekhnolohiia zbahachennia khliba i khlibobulochnykh vyrobiv yodom [Technology of enrichment of bread and bakery products with iodine]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 57-58 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Puluj National Technical University
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
dc.citation.spage57
dc.citation.epage58
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Розташовується у зібраннях:IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.