Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36163

Title: Технологія збагачення хліба і хлібобулочних виробів йодом
Other Titles: Technology of enrichment of bread and bakery products with iodine
Authors: Байда, Н.
Baida, N.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Байда Н. Технологія збагачення хліба і хлібобулочних виробів йодом / Байда Н. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 57–58. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Baida N. (2021) Tekhnolohiia zbahachennia khliba i khlibobulochnykh vyrobiv yodom [Technology of enrichment of bread and bakery products with iodine]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 57-58 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Issue Date: 28-Apr-2021
Date of entry: 12-Dec-2021
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 квітня 2021 року
28-29 April 2021
UDC: 66-7.579
Keywords: хлібобулочні вироби
йодовмісні добавки
bakery products
iodine-containing additives
Number of pages: 2
Page range: 57-58
Start page: 57
End page: 58
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36163
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
References (Ukraine): 1. . Передерий В.Г., Соловьева А.А. Йодная недостаточность — проблема государственная // Проблемы питания и здоровье. —1996. —№3—4. —С. 4—6.
2. Патт В.А., Щербатенко В.В. Новые сорта хлебобулочных изделий повышенной пищевой ценности и лечебно-диетических свойств. —М.: ЦИНТИпищепром, 1964. —50 с.
References (International): 1. . Perederii V.H., Soloveva A.A. Iodnaia nedostatochnost - problema hosudarstvennaia, Problemy pitaniia i zdorove. -1996. -No 3-4. -P. 4-6.
2. Patt V.A., Shcherbatenko V.V. Novye sorta khlebobulochnykh izdelii povyshennoi pishchevoi tsennosti i lechebno-dieticheskikh svoistv. -M., TsINTIpishcheprom, 1964. -50 p.
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.