Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36163
Pealkiri: | Технологія збагачення хліба і хлібобулочних виробів йодом |
Teised pealkirjad: | Technology of enrichment of bread and bakery products with iodine |
Autor: | Байда, Н. Baida, N. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Байда Н. Технологія збагачення хліба і хлібобулочних виробів йодом / Байда Н. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 57–58. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description (International): | Baida N. (2021) Tekhnolohiia zbahachennia khliba i khlibobulochnykh vyrobiv yodom [Technology of enrichment of bread and bakery products with iodine]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 57-58 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Ilmumisaasta: | 28-apr-2021 |
Date of entry: | 12-det-2021 |
Kirjastaja: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 квітня 2021 року 28-29 April 2021 |
UDC: | 66-7.579 |
Märksõnad: | хлібобулочні вироби йодовмісні добавки bakery products iodine-containing additives |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 57-58 |
Start page: | 57 |
End page: | 58 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36163 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
References (Ukraine): | 1. . Передерий В.Г., Соловьева А.А. Йодная недостаточность — проблема государственная // Проблемы питания и здоровье. —1996. —№3—4. —С. 4—6. 2. Патт В.А., Щербатенко В.В. Новые сорта хлебобулочных изделий повышенной пищевой ценности и лечебно-диетических свойств. —М.: ЦИНТИпищепром, 1964. —50 с. |
References (International): | 1. . Perederii V.H., Soloveva A.A. Iodnaia nedostatochnost - problema hosudarstvennaia, Problemy pitaniia i zdorove. -1996. -No 3-4. -P. 4-6. 2. Patt V.A., Shcherbatenko V.V. Novye sorta khlebobulochnykh izdelii povyshennoi pishchevoi tsennosti i lechebno-dieticheskikh svoistv. -M., TsINTIpishcheprom, 1964. -50 p. |
Content type: | Conference Abstract |
Asub kollektsiooni(de)s: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
MSNTK_2021_Baida_N-Technology_of_enrichment_of_57-58.pdf | 538,3 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
MSNTK_2021_Baida_N-Technology_of_enrichment_of_57-58.djvu | 32,02 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
MSNTK_2021_Baida_N-Technology_of_enrichment_of_57-58__COVER.png | 420,87 kB | image/png | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.