Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36120
Tytuł: | Вплив вживання хлібу на організм людини |
Inne tytuły: | The effect of bread consumption on the human body |
Authors: | Добощук, Ю. Doboshchuk, Y. M. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pului National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Добощук Ю. Вплив вживання хлібу на організм людини / Добощук Ю. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 241. — (Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description (International): | Doboshchuk Y. M. (2021) Vplyv vzhyvannia khlibu na orhanizm liudyny [The effect of bread consumption on the human body]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 241 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Data wydania: | 28-kwi-2021 |
Date of entry: | 12-gru-2021 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 28-29 квітня 2021 року 28-29 April 2021 |
UDC: | 621.326 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 241 |
Główna strona: | 241 |
Strona końcowa: | 241 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36120 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MSNTK_2021_Doboshchuk_Y_M-The_effect_of_bread_consumption_241.pdf | 309,39 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MSNTK_2021_Doboshchuk_Y_M-The_effect_of_bread_consumption_241.djvu | 19,29 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
MSNTK_2021_Doboshchuk_Y_M-The_effect_of_bread_consumption_241__COVER.png | 436,49 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi