Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36120
Titolo: | Вплив вживання хлібу на організм людини |
Titoli alternativi: | The effect of bread consumption on the human body |
Autori: | Добощук, Ю. Doboshchuk, Y. M. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pului National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Добощук Ю. Вплив вживання хлібу на організм людини / Добощук Ю. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 241. — (Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description (International): | Doboshchuk Y. M. (2021) Vplyv vzhyvannia khlibu na orhanizm liudyny [The effect of bread consumption on the human body]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 241 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Data: | 28-apr-2021 |
Date of entry: | 12-dic-2021 |
Editore: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 квітня 2021 року 28-29 April 2021 |
UDC: | 621.326 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 241 |
Start page: | 241 |
End page: | 241 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36120 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Content type: | Conference Abstract |
È visualizzato nelle collezioni: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
MSNTK_2021_Doboshchuk_Y_M-The_effect_of_bread_consumption_241.pdf | 309,39 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
MSNTK_2021_Doboshchuk_Y_M-The_effect_of_bread_consumption_241.djvu | 19,29 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
MSNTK_2021_Doboshchuk_Y_M-The_effect_of_bread_consumption_241__COVER.png | 436,49 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.