Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36120
Назва: | Вплив вживання хлібу на організм людини |
Інші назви: | The effect of bread consumption on the human body |
Автори: | Добощук, Ю. Doboshchuk, Y. M. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pului National Technical University |
Бібліографічний опис: | Добощук Ю. Вплив вживання хлібу на організм людини / Добощук Ю. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 241. — (Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description: | Doboshchuk Y. M. (2021) Vplyv vzhyvannia khlibu na orhanizm liudyny [The effect of bread consumption on the human body]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 241 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 |
Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Дата публікації: | 28-кві-2021 |
Дата внесення: | 12-гру-2021 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 квітня 2021 року 28-29 April 2021 |
УДК: | 621.326 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 241 |
Початкова сторінка: | 241 |
Кінцева сторінка: | 241 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36120 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MSNTK_2021_Doboshchuk_Y_M-The_effect_of_bread_consumption_241.pdf | 309,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MSNTK_2021_Doboshchuk_Y_M-The_effect_of_bread_consumption_241.djvu | 19,29 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MSNTK_2021_Doboshchuk_Y_M-The_effect_of_bread_consumption_241__COVER.png | 436,49 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.