Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36120
Registo completo
Campo DC | Valor | Idioma |
---|---|---|
dc.contributor.author | Добощук, Ю. | |
dc.contributor.author | Doboshchuk, Y. M. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 квітня 2021 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 April 2021 | |
dc.date.accessioned | 2021-12-12T18:54:01Z | - |
dc.date.available | 2021-12-12T18:54:01Z | - |
dc.date.created | 2021-04-28 | |
dc.date.issued | 2021-04-28 | |
dc.identifier.citation | Добощук Ю. Вплив вживання хлібу на організм людини / Добощук Ю. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 241. — (Обладнання харчових виробництв). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36120 | - |
dc.format.extent | 241 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 | |
dc.title | Вплив вживання хлібу на організм людини | |
dc.title.alternative | The effect of bread consumption on the human body | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 621.326 | |
dc.identifier.citationen | Doboshchuk Y. M. (2021) Vplyv vzhyvannia khlibu na orhanizm liudyny [The effect of bread consumption on the human body]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 241 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Pului National Technical University | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.citation.spage | 241 | |
dc.citation.epage | 241 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
Aparece nas colecções: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
---|---|---|---|---|
MSNTK_2021_Doboshchuk_Y_M-The_effect_of_bread_consumption_241.pdf | 309,39 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir | |
MSNTK_2021_Doboshchuk_Y_M-The_effect_of_bread_consumption_241.djvu | 19,29 kB | DjVu | Ver/Abrir | |
MSNTK_2021_Doboshchuk_Y_M-The_effect_of_bread_consumption_241__COVER.png | 436,49 kB | image/png | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.