Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36120
| Title: | Вплив вживання хлібу на організм людини |
| Other Titles: | The effect of bread consumption on the human body |
| Authors: | Добощук, Ю. Doboshchuk, Y. M. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pului National Technical University |
| Bibliographic description (Ukraine): | Добощук Ю. Вплив вживання хлібу на організм людини / Добощук Ю. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 241. — (Обладнання харчових виробництв). |
| Bibliographic description (International): | Doboshchuk Y. M. (2021) Vplyv vzhyvannia khlibu na orhanizm liudyny [The effect of bread consumption on the human body]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 241 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Issue Date: | 28-Apr-2021 |
| Date of entry: | 12-Dec-2021 |
| Publisher: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 28-29 квітня 2021 року 28-29 April 2021 |
| UDC: | 621.326 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 241 |
| Start page: | 241 |
| End page: | 241 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36120 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Appears in Collections: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| MSNTK_2021_Doboshchuk_Y_M-The_effect_of_bread_consumption_241.pdf | 309,39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
| MSNTK_2021_Doboshchuk_Y_M-The_effect_of_bread_consumption_241.djvu | 19,29 kB | DjVu | View/Open | |
| MSNTK_2021_Doboshchuk_Y_M-The_effect_of_bread_consumption_241__COVER.png | 436,49 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.