Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35977
Назва: | Корпоративна культура: необхідний елемент бізнес-середовища в умовах COVID-19 |
Інші назви: | Корпоративна культура: необхідний елемент бізнес-середовища в умовах COVID-19 |
Автори: | Химич, Ірина Григорівна Химич, Олена Ігорівна |
Приналежність: | ТНТУ, каф. ЕФ |
Бібліографічний опис: | Химич І.Г., Химич О.І. Корпоративна культура: необхідний елемент бізнес-середовища в умовах COVID-19. Актуальні проблеми, пріоритетні напрямки та стратегії розвитку України: тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної онлайн-конференції, м. Київ, 13 жовтня 2021 року/ редкол. О.С. Волошкіна та ін. К.: ІТТА, 2021. С. 1115-1118. |
Конференція/захід: | Актуальні проблеми, пріоритетні напрямки та стратегії розвитку України: тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної онлайн-конференції, м. Київ, 13 жовтня 2021 року |
Дата публікації: | жов-2021 |
Дата подання: | жов-2021 |
Дата внесення: | 24-жов-2021 |
Видавництво: | К.: ІТТА, 2021 |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | К.: ІТТА, 2021 |
Теми: | корпоративна культура бізнес-середовище COVID-19 пандемія бізнес-процеси бізнес криза управлінський процес |
Діапазон сторінок: | 1115-1118 |
Короткий огляд (реферат): | В умовах пандемії змінилися як соціальний, так і управлінський процеси, що стосуються ведення бізнес-діяльності в цілому. Дана ситуація посприяла перегляду багатьох умов, які до цього часу вважалися стабільними та незмінними. В такому контексті на першу позицію вийшла корпоративна культура, що була таким собі підтримуючим чинником при веденні бізнесу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35977 |
Власник авторського права: | © Химич І.Г., Химич О.І., 2021 |
Перелік літератури: | 1. Емель Мордо. Прощавай, сувора ієрархія і графік з 9 до 18. Як пандемія змінює корпоративну культуру. URL: https://biz.nv.ua/ukr/experts/yak pikluyetsya-pro-spivrobitnikiv-google-chomu-korporativna-kultura-viyshla-na pershiy-plan-50186743.html. 2. Best Employer 2020: як змінилися вподобання студентів при виборі роботодавця під час пандемії (11.05.2021). URL: https://www.ey.com/uk_ua/news/2021/05/best-employer-2020-how-students preferences-have-changed-when-choosing-an-employer-during-a-pandemic |
Тип вмісту: | Proceedings Book |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези_Химич_2021.pdf | 843,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора