Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35977
Título : | Корпоративна культура: необхідний елемент бізнес-середовища в умовах COVID-19 |
Otros títulos : | Корпоративна культура: необхідний елемент бізнес-середовища в умовах COVID-19 |
Autor : | Химич, Ірина Григорівна Химич, Олена Ігорівна |
Affiliation: | ТНТУ, каф. ЕФ |
Bibliographic description (Ukraine): | Химич І.Г., Химич О.І. Корпоративна культура: необхідний елемент бізнес-середовища в умовах COVID-19. Актуальні проблеми, пріоритетні напрямки та стратегії розвитку України: тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної онлайн-конференції, м. Київ, 13 жовтня 2021 року/ редкол. О.С. Волошкіна та ін. К.: ІТТА, 2021. С. 1115-1118. |
Conference/Event: | Актуальні проблеми, пріоритетні напрямки та стратегії розвитку України: тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної онлайн-конференції, м. Київ, 13 жовтня 2021 року |
Fecha de publicación : | oct-2021 |
Submitted date: | oct-2021 |
Date of entry: | 24-oct-2021 |
Editorial : | К.: ІТТА, 2021 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | К.: ІТТА, 2021 |
Palabras clave : | корпоративна культура бізнес-середовище COVID-19 пандемія бізнес-процеси бізнес криза управлінський процес |
Page range: | 1115-1118 |
Resumen : | В умовах пандемії змінилися як соціальний, так і управлінський процеси, що стосуються ведення бізнес-діяльності в цілому. Дана ситуація посприяла перегляду багатьох умов, які до цього часу вважалися стабільними та незмінними. В такому контексті на першу позицію вийшла корпоративна культура, що була таким собі підтримуючим чинником при веденні бізнесу. |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35977 |
Copyright owner: | © Химич І.Г., Химич О.І., 2021 |
References (Ukraine): | 1. Емель Мордо. Прощавай, сувора ієрархія і графік з 9 до 18. Як пандемія змінює корпоративну культуру. URL: https://biz.nv.ua/ukr/experts/yak pikluyetsya-pro-spivrobitnikiv-google-chomu-korporativna-kultura-viyshla-na pershiy-plan-50186743.html. 2. Best Employer 2020: як змінилися вподобання студентів при виборі роботодавця під час пандемії (11.05.2021). URL: https://www.ey.com/uk_ua/news/2021/05/best-employer-2020-how-students preferences-have-changed-when-choosing-an-employer-during-a-pandemic |
Content type: | Proceedings Book |
Aparece en las colecciones: | Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
Тези_Химич_2021.pdf | 843,28 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.
Herramientas de Administrador